11 January 2021 @ 01:39 pm
 
No vienas puses man banošana no Twittera un tā Pārlera aiztaisīšana šķiet, ka vidējs free speech breach. Bet no otras puses, visi tie lūzerīgie angsty, cry-baby, emo džeki, ieskaitot Trumpuli, reāli uzvedās kā ekstrēmisti un teroristi, kuriem būtu pohujā nogalināt random cilvēkus. Tāpēc tas ir kopumā apsveicami, ka viņus nobano, atceļ un aizslēdz, jo tā ir pareizā morālā rīcība pret terorismu. Ja mēs to nedarītu, tad tikai pierādītu, ka kristīgās morālās normas vairs neeksistē un anarhija un galināšana var brīvi valdīt. Ja jūs domājat citādāk, tad jūs neesat labāki par kaut kādu ultorn-Kantu.

Galvenais vienmēr atgriezties pie Desmit Baušļiem, tas vienmēr palīdz riskantās morāli dilemmiskās situācijās.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 07:49 pm
Pēc tam, kad vandāļi iebruka Kapitolijā, viņš viņus uzslavēja un turpināja teikt, ka demokrāti ir ļauni un zagļi. Pat ja tu kaut ko tādu pasaki the most basic AI, viņš izsecinātu, ka oh.. ok.. keep at it then!

Mani tagad interesē, ko viņš pēc pusstundas teiks savā runā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 08:21 pm
Saite ir?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 10:41 pm
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 11:46 pm
Viņš aicina savus atbalstītājus saglabāt mieru un netaisīt lieku darbu likumsargiem, neraugoties uz to, ka saprot viņu pamatoto niknumu par šo nodevību. Kādā veidā tu esi nonākusi pie savām interpretācijām, ja tā nav masu dezinformācijas līdzekļu kopīpasta, man nav saprotams. Viņš saka diametrāli pretējo tam, iekš kā tu viņu apvaino tieši tā pat kā dezinformācijas mediji. Propaganda uz tevi laikam tomēr iedarbojas pārāk viegli.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 12th, 2021 - 02:26 am
Mees laikam vienkaarshi dzirdam tajaa video dazhaadas lietas, josapratne par to, kas notika Kapitolijaa ir preteeja.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 12th, 2021 - 11:38 pm
Viņš asi nosodīja to, kas tur notika. To nebija iespējams pārprast.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 13th, 2021 - 07:07 pm
Tajā pašā laikā viņš uzslavēja demonstrētājus, ko vienkāršs cilvēks skatoties, saprot kā vandāļu uzslavēšanu un iedrošināšanu. Plus viņš turpināja teikt, ka vēlēšanas ir nozagtas un ka demokrāti ir ļauni, kas vienkāršo cilvēku atkal uzkurina. Karalis nevar būt kailāks, un tādu runu nevar pārprast. Vienkārši tev tas neliekās nekas ārkārtējs, jo tev patika ielaušanās Kapitolijā, I get that. Bet tiem, kam nepatika, tiem arī nešķita appropriate Trampa runa. Karoče, dažādi viedokļi dzird dažādas versijas, subjektīvie, relatīvie cilvēki. Un pēctam uzstāj uz savas versijas objektivitāti.

Ja es būtu 100% pārliecināta, ka vēlēšanas tiešām bija nozagtas un ka Antifa bija tie buliji, tad jau man arī Trampa runa šķistu legit. Bet, again, kā var uzticēties kaut kādiem splinteneta kaktu 'faktiem'..es nezinu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 15th, 2021 - 09:08 pm
Vēlēšanās tik tiešām tika nozagtas un tas ir 100% skaidrs. Tikai tāpēc, ka tu pati ne par ko neinteresējies un visu laiku marinējies savā jūtu pasaulē, nenozīmē, ka pārējie dara to pašu.
Vēl joprojām, Tramps 100% nosodīja uzbrukumu, saucot to par "heinous attack". Varbūt zem LSD varētu likties, ka tādā veidā viņš slavina, bet normālā stāvokli nekā tāda tur saklausīt nevar.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]formica on January 11th, 2021 - 09:00 pm
viņš viņus uzslavēja?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 10:40 pm
Re: viņš viņus uzslavēja?
lol
Acīmredzot CNN to interpretēja kā slavināšanu un ciba tic.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 10:43 pm
Re: viņš viņus uzslavēja?
Tas jau bija pēc tam, kad visi nošokējās par viņa pirmo post-cap runu:

https://youtu.be/Ci7bt7T_WIw?t=120
(Reply) (Parent) (Link)