11 January 2021 @ 01:39 pm
 
No vienas puses man banošana no Twittera un tā Pārlera aiztaisīšana šķiet, ka vidējs free speech breach. Bet no otras puses, visi tie lūzerīgie angsty, cry-baby, emo džeki, ieskaitot Trumpuli, reāli uzvedās kā ekstrēmisti un teroristi, kuriem būtu pohujā nogalināt random cilvēkus. Tāpēc tas ir kopumā apsveicami, ka viņus nobano, atceļ un aizslēdz, jo tā ir pareizā morālā rīcība pret terorismu. Ja mēs to nedarītu, tad tikai pierādītu, ka kristīgās morālās normas vairs neeksistē un anarhija un galināšana var brīvi valdīt. Ja jūs domājat citādāk, tad jūs neesat labāki par kaut kādu ultorn-Kantu.

Galvenais vienmēr atgriezties pie Desmit Baušļiem, tas vienmēr palīdz riskantās morāli dilemmiskās situācijās.
 
 
( Post a new comment )
[info]riobravo on January 11th, 2021 - 07:07 pm
Viss bija mierigi, tad Parlera user base dubultojas nedelas laika lidz 10milj cilveku. Parler staffs 30 cilveki. Posti sadi https://pbs.twimg.com/media/ErTzgBxXcAAuTkC?format=jpg&name=small Google/Apple pateica ka vajag satirit jo tiek parkapti noteikumi. Parlers nevar to fiziski izpildit. Morale: This is why delusional right can't have nice things.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 07:18 pm
Interesanti, es to nezināju.
(Reply) (Parent) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 07:47 pm
Vēl uzkrītošāku psyop postingu laikam neesmu redzējis.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]riobravo on January 11th, 2021 - 08:36 pm
runas briviba vecit, psyop botiem ari vajag izteikties
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 10:44 pm
Es jau arī neko nesaku. Lai izsakās. Cilvēkiem vajag mācīties filtrēt kas ir kas un beigt brēkt pēc nanny state, lai tas filtrē viņu vietā.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]formica on January 11th, 2021 - 08:07 pm
>07:07 pm Tas pôsts un vinja autors tachu ir treshaas shkjiras bots.
Sliktaak ir ar q-anonistiem à la Lin Wood, kam jau stipri sen ir slava kaa 'crazy' un 'co-opted' - zinaama dalja naivaakaas publikas ir ierijusi Q psyop aakji; jaacer, ka nokabinaasies, pirms prodzekta organizatori meegjinaas piestikjeet kaadus nervozaakus aktiivistus eventuaalajiem buukshkjiem (republikaanju elektoraats ir paaraak pieklaajiigs, naaksies izveikt false flag op, lai buutu iemesls represijaam)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 08:11 pm
Izklausās, ka jūs dudes runājat kaut kādā kodā.

Kāpēc jums šķiet, ka viss sliktais kas nāk no labo (lol) puses ir boti un glitch, kamēr viss sliktais, kas nāk no kreiso puses ir pure unadulterated satan.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 08:33 pm
Pārāk daudz zināmu psaijopu nācis no kreiso puses. Tā ir viņu iemīļots taktisks gājiens. Pie tam viņu aktīvisma lokā skaidri atzīts un aprakstīts. Tas pats Alinskis ļoti atklāti rakstīja par visām šīm metodēm savos revolucionāru manuāļos. Raightoīdi, kā formica saka, ir vienmēr bijuši pārāk pieklājīgi un paļāvušies, ka visi ievēro spēles noteikumus. Tāpēc arī viņi jau sen ir zaudejuši kultūrkarā un pašreizējie republikāņi ir pamatas RINOS, feika kontrolēta opozīcija, kas labi izskaidro viņu naidīgo attieksmi pret Trampu, kas ir tautas kandidāts.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]formica on January 11th, 2021 - 08:46 pm
Izlasi sho savu postu peec paaris meeneshiem ar 'svaigu aci'... 'viss' nekad nav vienaa graavii
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 10:02 pm
Es domāju, ka labie un kreisie ir visi vienā grāvī, kamēr viņi iestājas par vardarbību.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]formica on January 11th, 2021 - 11:24 pm
Ciktaal tas attiecas uz partijaam, RNC un DNC abas ir korupcijaa liidz ausiim (viens piipis Cocaine Mitch vai Nancy 'The Knife') un abas ir pret vidusshkjiras laissez-faire amerikaani, ko paarstaav liberaalais Tramps
(Reply) (Parent) (Link)