11 January 2021 @ 01:39 pm
 
No vienas puses man banošana no Twittera un tā Pārlera aiztaisīšana šķiet, ka vidējs free speech breach. Bet no otras puses, visi tie lūzerīgie angsty, cry-baby, emo džeki, ieskaitot Trumpuli, reāli uzvedās kā ekstrēmisti un teroristi, kuriem būtu pohujā nogalināt random cilvēkus. Tāpēc tas ir kopumā apsveicami, ka viņus nobano, atceļ un aizslēdz, jo tā ir pareizā morālā rīcība pret terorismu. Ja mēs to nedarītu, tad tikai pierādītu, ka kristīgās morālās normas vairs neeksistē un anarhija un galināšana var brīvi valdīt. Ja jūs domājat citādāk, tad jūs neesat labāki par kaut kādu ultorn-Kantu.

Galvenais vienmēr atgriezties pie Desmit Baušļiem, tas vienmēr palīdz riskantās morāli dilemmiskās situācijās.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 06:30 pm
Bet es esmu kristiete, un man vardarbīgas metodes ir nepieņemamas dvēselē. Tāpēc arī tāds ierkaksts, ka, manuprāt, vardarbība ir banojama. Pat ja ļaunie uzvar. Tu reāli nevari strīdēties ar Jēzuliņa fanu..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 07:42 pm
Esmu diezgan drošs, ka Kristus neaicināja cilvēkiem būt pasīviem ļaunuma priekšā. Būt pret vardarbību, no kuras var izvairīties ir viena liet, bet atbalstīt ļaunuma uzvaru, lai tikai nebūtu jāsmērē rociņas, pilnīgi noteikti nekad nav bijusi kristīgās doktrīnas princips.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 07:51 pm
Šeit es pilnīgi pievienojos. Bet tā nav nekāda atruna, ka tikai tāpēc, ka nekas cits nestrādā, atliek tikai vardarbība. Es domāju, ka ja Jēzum būtu crunch endgame time, viņš tikuntā aiztītos uz krustu nevis apšaudītu farizejus.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 08:25 pm
Tāpēc viena daļa raitwinga nav lielā sajūsmā par dažiem kristietības principiem, pat ja ir kulturāli kristieši. Pasivitāte un eskeipisms, kad esi tāda atklāti demoniska ļaunuma priekšā kā mūsdienās, ir neprāts un suicīds. Dekadenta uzvedība.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 10:01 pm
Tas ir viedoklis/perspektīva.. nekas vairāk.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 10:42 pm
Tavs relatīvisms nez vai ir savietojams ar kristīgo morāli. Kristietība nav new age pacifistu kustība un vienmēr ir cieši stāvējusi pie tā, ka patiesība ir viena un tā ir jāsargā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 11th, 2021 - 10:45 pm
Es savienojos tikai ar īsto kristietību, kas ir Jēzus morāle. Un ja viņš kaut ko teica, tad es tam sekoju. Tas, ka citi kaut kādi rēni kristieši iet galināt cilvēkus ir viņu darīšana.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 11th, 2021 - 11:48 pm
Jēzus nesludināja relatīvismu un pat brīdināja, ka sekošana viņam radīs asus konfliktus pat tuvu cilvēku starpā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 12th, 2021 - 02:27 am
Es esmu moraali gatava asiem konfliktiem ar vardarbiibas pieluudzeejiem.
(Reply) (Parent) (Link)