06 August 2020 @ 06:05 pm
 
Darbs mēģinās atkopties līdz Septembra beigām, bet ja huiņa turpinās dziļināties, tad taisīsies ciet līdz vismaz Martam.

Nevaru vien sagaidīt savu jauno random sekretāres darbu..

Cik ļoti no sirsniņas es vēlos tagad kaut būtu izstudējusi ko praktisku. Fuck filozofiju, what a colossal waste of time. Nevienam nahren nerausta ne semantika ne pistomoloģija, un man arī ir piedrāzt tik pat labi Sartru kā Nīčiju kā Kirkegoru kā pārējos bad faith žūpas.

Es varēju būt inžiniere! Es varēju būt antidepresantu parakstītāja! Kaut vai ciparu bakstītāja! Iznīcības robotu būvētāja!

The big reckoning is upon me un mana dzīve slīd dziļāk nebūtībā. Luckily existance is an illusion un vēl tik dažas dekādītes pazemojuma jānociešās.

Es tiešām naivi ticēju, ka neveiksmes un izdilis pusmūžs bez cerībām un izaugsmes uz mani neattieksies. Es domāju, ka es vienmēr būšu laimīgs un fifīgs trusītis, kas lēc no viena veikmes pauguriņa uz citu arvieniņās.

Ir slikti.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on August 6th, 2020 - 08:39 pm
I just don't know if I have enough life energy to invest in learning another method to earn money for survival.

Es nezinu.. es laikam vnk vaimanāju pārāk. Bet I am not excited at all par prospektu, ka man ir jācenšas vēl vairāk, darot lietas, kas nīcina manu dvēseli.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on August 6th, 2020 - 08:45 pm
Tad varbūt pirmais ir saprast, kas varētu pacilāt dvēseli. Ja jūti kaut kā trūkumu, tas var norādīt uz pašu trūkstošo. Un, ja tas kaut kādā mērā tiek sasniegts, varbūt, ka parādās gan enerģija, gan jauna perspektīva uz esošo situāciju - varbūt ka pēkšņi rodas entuziasms mācīties, bet varbūt, ka pārņem miers arī par šībrīža darbu.
(Reply) (Parent) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on August 6th, 2020 - 08:59 pm
Bet kas baro dvēseli? Man, piemēram, ir tā, ka pamatdarbs reizēm ir besīgs, bet mostly ok, savukārt tulkošana ir dvēselei. Jā, reizēm piebesī, bet kopumā man tas tiešām patīk un arī sanāk. Noteikti ir kas tāds, kas nenīcina tavu dvēseli. Pat, ja nemaksā super daudz (tiesa, nezinu, vai tavā galā ar to var izvilkt iztiku).
(Reply) (Parent) (Link)