28 February 2019 @ 08:48 pm
 
Labi, Maikls Džeksons jau ir vakardiena, bet mani reāli imponēja Ryana Adamsa muzīka un tagad vairs nedrīkst klausīties? Bet in retrospect, ja jau viņš izrādās mazliet neirotisks un pervy, es to varu arī saskatīt viņa mūzikā. Tik obsessive angsts un pesimisms dziesmās var būt tikai vismaz mēreni narcisistiskam cilvēkam, kurš nemaz nezina, kas ir īsta mīlestība. Tas, ka ar viņa dziesmām rezonējos ir tam papildus piedrādījums, jo es arī biju / esmu narcisistiska pesimiste. Un gan jau, ka narcisistiskiem pesimistiem ir lielāks likelihood kļūt neirotiskiem un apgrēkoties. Pat ne gan jau, I know this for a fact. Bet gan jau dažas dziesmiņas arī viņam iznāca no kāda tīrāka un skaidrāka sirsniņas nostūrīša. Jo pat narcisisma, pesimisma, neirotiskuma un apgrēkošanās avots ir ieildzis ekisistenciāls izmisums.

Bet vispār šis man liek domāt par to kā, ka visticamāk lielākā daļa mūziķu un mākslinieku have done corrupt, pervy things, so kā uz to reaģēt? Kāpēc uzsējās pastiprināti kaut kādam remdenam melanholiķim Adamsam? Kāpēc ne visiem pārējiem tūkstoš rokeriem un ekscentriķiem, heck - reperiem, kas pat eksplicīti ir lielījušies ar saviem konkvestiem? Kāpēc netiranizēt vispār visus pagātnes cilvēkus? Is this some kind of judgement day?
 
 
( Post a new comment )
Heda[info]heda on February 28th, 2019 - 11:13 pm
ko viņš nogrēkojies?
(Reply) (Thread) (Link)
chrono[info]chrono on February 28th, 2019 - 11:17 pm
Mhm, mani tas arī interesē. Lai arī nosacīti, jo mūsdienās atkal piepišas ikvienam, kas nav tīrs un pārspīlētajām tikumības normām atbilstošs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Heda[info]heda on February 28th, 2019 - 11:20 pm
un rada jaunu grēku bībeles, lai nesagrēkojis ne soli nepaspertu... ar bailīgiem grēku nožēlniekiem vieglāk manipulēt
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on February 28th, 2019 - 11:22 pm
Tā ir tā ir. Mūsdienās šķiet ir neiespējami pat pievērst uzmanību un kur nu vēl flirtēt ar cilvēkiem, it is so offensive. Bet es arī vnk gribu saprast, kur ir nošķīrums. Grūti izdarīt pašai savu spriedumu, jo nav par to dziļāk domāts.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on February 28th, 2019 - 11:19 pm
Allegedly, viņš sūtīja pervy īsziņas / bildes kaut kādai 14-gadīgai meitenei un emocionāli abused visādas savas beibes.

Man tas neizklausījās pārāk dramatiski, lai arī nepatīkami. Bet, protams, salasoties tādas ziņas, kaut kā nepārvarami nepatīkami un nenesās vairs klausīties viņa muzičku.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Heda[info]heda on February 28th, 2019 - 11:27 pm
Visas beibes... apzinājuši un pieskaitījuši? Viņam taču ap 60 un gan jau beibju daudz...
Šo nerakstu attaisnojumam, bet zviedru metoo bija tik daudz netīrības - no nevainīga teātra direktora, kurš mediju melu dēļ izdarīja pašnāvību līdz izvarotājiem, ko #metoo skandētājas aizstāvēja, ka šajā tēmā vairs neticu nevienam, jo īpaši, ja stāsta par senu, nepierādāmu pagātni.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Heda[info]heda on February 28th, 2019 - 11:44 pm
Metoo atskaņās man patika Bergmana aktrises Harietas Andersones stāsts (no viņas arī, protams, gaidīja šāda tipa atklāsmes, īpaši par Bergmanu) par to, kā "Vasara ar Moniku" filmēšanas laikā uz neēras sofas dzēruši tēju, un Bergmans viņu visai kautri nobučojis, bet Harieta viņu sagrābusi un parādījusi, kā tas jādara pa īstam, bet sofa tiešām ļoti jau nu neērta bijusi...
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on March 1st, 2019 - 09:55 am
Es to visu saprotu. Bet tomēr doma, ka 40gafīgs mužiks uzplijas 14gadīgai tīnei šķiet cringy and ewy.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Heda[info]heda on March 1st, 2019 - 10:02 am
pārpratu, sķita, ka stāsts no viņa paša agrās jaunības
(Reply) (Parent) (Link)