22 June 2018 @ 04:24 pm
 
Religion: an empty promise that does not deliver.

Es gribētu, lai ir tāda universitāte, kur māca ar psihedēliķiem par esību un apziņas dimensijām. Kur cilvēki lietotu dažādus augus, un tad pierakstītu un diskutētu par piedzīvoto. Tad arī varētu ievērot kopīgās pieredzes, kas atklātu ontoloģisku augstākās apziņas ainu. Tad rastos tādas grāmatas, kur ir aprakstīts katrs audziņš un kādu psihes nostūrīti tas aktivizē un atklāj. Būtu nodarbības, kur var iepazīt apziņas ēnainos stūrus, demonus, tumsu, un būtu nodarbības, kur var iepazīt varbūt dievišķas būnes un esības galotnītes. Tad cilvēki varētu droši iepazīt ļaunumu un Dievu, un saprast kas ir esība, un vairs nekļūdīties tik gauži, un neslapstīties.
 
 
( Post a new comment )
gedymin[info]gedymin on June 22nd, 2018 - 08:50 pm
> an empty promise that does not deliver.

Atkarībā ko... Eternal bliss - certainly not, but seems to be good enough to help to ocasionally feel better. Bet tas tapēc, ka mēs esam ierobežoti un galīgi un šo īpašību dēļ neesam spējīgi uz eternal bliss.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 22nd, 2018 - 10:28 pm
Pēdējā laikā domāju, ka nemaz neesam tik ierobežoti. Kāpēc akli ticēt, ja var vienkārši redzēt? Tad arī nebūtu sevi jāpierunā to occasionally feel better, bet gan varētu rast sapratni par eternal bliss and how to source it.
(Reply) (Parent) (Link)
putns[info]dumshputns on June 22nd, 2018 - 10:46 pm
Man šķiet, Itālijā tapa kas līdzīgs Tevis aprakstītajai universitātei: The Academy of Hermaneutics
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 24th, 2018 - 05:33 pm
Looks interesting!
(Reply) (Parent) (Link)