17 July 2017 @ 11:14 am
 
sapnjoju, ka es seedeeju pie milziigas, sasalushu picu kaudzes, un man rokaas ieskreeja mazinjsh, puukains, gaishbruuns suneens, un vinjsh bija izsalcis, un es saaku praataa apsveert vai vinjam piedaavaat vienu no taam sasalushajaam picaam no kaudzes, bet tas suneens man shkjita tik miiliigs, ka es speciaali gaaju mekleet kraasni, kur picu uzsildiit, un es atradu.

*

es esmu ljoti prieciiga, un es esmu prieciiga, ka es esmu prieciiga, un es ticu ka es esmu prieciiga, un es esmu prieciiga, ka es taa ticu. man ir tik daudz svaiga gaisa un uudens, un spozha saule. es esmu ljoti labi aplaistiits staadinjsh un es zaljoju un zaljoju un zaljoju. viss, kam es pieskaros kljuust kaartiigs un spozhs, un es varu iet stundaam, elpojot un skatoties un taa es esmu galeeji dziiva. man neatlaidiigi sitas sirds, un es esmu speeciigs process, ko pasaule uztur, tur uz sevis un mani turpina un veicina un nes. es esmu dziljsh, tumshi zaljsh ezers spogulis un visreibinoshakaa pukju smarzha, un koki slejas augstu debesu bezgaliibaa un saule tajos spiid un izgaismo visu, veejsh tajos dejo un miilee, pasaule dzied.

*

mani nes mistiska, miilosha haosa juura, no kuras es izcelju patiesiibu ar vaardu
 
 
( Post a new comment )
[info]void_in_a_box on July 17th, 2017 - 03:54 pm
Skaisti uzrakstīts! Bet tinot no šī raksta blogu atpakaļvirzienā tas man izmaksāja pusi no atvaļinājuma dienas.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 17th, 2017 - 06:13 pm
Redzu, ka mani vaardi bijushi ekskurisjaa pa Tavu apzinju, tiem kaajaas patiikams nogurums!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]void_in_a_box on July 18th, 2017 - 02:39 pm
Jā, manai apziņai Tavā blogā sarakstītiais īpaši patīk.
Man tagad ir laiks atjēgties, izcīnīties ar dzīves nogurumu, lai pēc šīs īsās pauzes pārstātu staigāt apkārt bezmiega apdullinājies, ar brūkošām domām. Īsumā tagad ir jātiek galā ar kārdinājumumiem, pašam jārada savu dzīves enerģiju, nevis jāpārvērš naudā un savā izdzīvošanā to, ko saudzīgi nosūcu citiem. Tādas vienkāršas lietas.
Mums ir līdzīga uztvere , jo daudzi agrākie ieraksti precīzi un skaisti apraksta to, kā pasaules patiesības modelis zarojās, pirms pazuda miglā un nolūza. Nu neko, gribas salikt kopā no jauna.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 18th, 2017 - 09:08 pm
Paldies, ka uzrakstiiji par sevi. Veelu tev atrast iistu un stipru dziives atzaru, void_in_a_box, tas ir taa veerts!
(Reply) (Parent) (Link)