29 May 2017 @ 05:42 pm
it's just a story  
es skatos uz plaakstera iepakojumu uz metro griidas, bet tas nav plaakstera iepakojums, taa ir magjiskaa ziime no kosmiskaa dieva

ja dievs runaa ar priekshmetiem iz pasaules, tad kaa var taadu valodu iemaaciities? nonjemt no priekshmetiem visus vaardus, padariit tos tiirus, padariit tos jaunus, nevis likt virsuu vaardus, bet just un klausiities. uzpuush veejinjsh un man kaut kas ir dzilji jaaizprot? noseezhas uz deguna pienenjpuuka un atver man acis uz devinjaam dimensijaam? cilveeks pasaka vaardu un mees esam saistiiti uz muuzhu, pirms muuzha un peec muuzha un turpmaak?

anyway, atsaaku skatiities Leftovers, tresho sezonu, un es tripoju. esmu pabeigusi tresho seeriju, un kopaa ar dazhu peedeejo nedeelju iespaidiem, seezhu istabaa un uz katru stuuriiti, graamatu, putekli, pukjiiti skatos ar majestaatisku izbriinu, tuulinj kaut kur atveersies portaals uz patiesiibu.. caurveejaa iechiikstas durvis, istabaa ielido musha, dievs ir tepat.
 
 
( Post a new comment )
transcendentālais objekts laika galā[info]ub on May 30th, 2017 - 06:40 pm
Nereti tādas lietas atpazīstu tikai retrospektā. Manuprāt, ir labi paļauties tūlītējajai pieredzei. Dzīve ārpus kaut kādas jau sen uzrakstītas naratīvas šķiet tik... pārsteidzoša.
Dažreiz mēs arī saprotam, ka naratīvas kaut kādā mērā varam rakstīt arī mēs paši. Bet tas parasti ir labs komandas darbs.
Nekad neesmu spējis iejusties komandās. Jau kopš bērnības sporta nodarbībās. Visi apkārt skrutinizē katru tavu personības akcentiņu, lai tikai tas vairāk līdzinātos visās normās pieņemtajam. Nu, akcents ir tikai kā piemērs :)
Dažreiz arī tā sinhronicitāte ir tieši pašā sejā. Mēģinu pret to izturēties vēsi, jo apkārt jau neviens to tāpat nesapratīs tā kā tu to dotajā brīdī piedzīvo. Mēs dzīvojam uz savām salām, bet valoda ir kā kaut kāds elements, kurš palīdz pārvietoties no vienas uz otru. Tie, kuri runā līdzīgā veidā, atrod arī līdzīgus uzskatus, kaut nepārprotami ir arī tādi jēdzieni, kas sniedzās cauri visām valodas barjerām.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 31st, 2017 - 05:53 pm
wow tu te visaadas lietas sarakstiiji. bet jaa diivaina ir esiibas dinamika, vienmeer paraleeli ir daudzas perspektiivu dimensijas pa kuraam paarvietoties, caur kuraam piedziivot, nu un tad veel retrospekts arii jaa :)
(Reply) (Parent) (Link)