01 April 2017 @ 09:45 pm
 
on the lighter note, es beidzot noskatiijos Ghost in the Shell, kas man sagaadaaja neizmeerojamu eiforiska dveeseles prieka imploziju, ravenously gjenereejot spekulaacijas par naakotni, ai, apzinju, neuralink, robotiem un veel neaptveramo un neiedmaajamo. es nevaru vien sagaidiit savas naakamaas inkarnaacijas to check on the future, ja vien mana dveesele nebuus aizpizgjiijusies uz citiem unrelated universiem



otra lieta, kas man izraisiija nekontroleetu prieka imploziju ir jaunaas modes. iestaigaajot Zaraa, redzu ka apparently shogad modee ir visas taas dreebes, ko es jebkad kaa futuuristiska 90ies kosmiskaa hippie witch naarinja jebkad esmu gribejeusi neesaat - rozaa, tirkiiza, mirdzoshs, metaalisks, naarinjkraasas, samtains, wacky. es to no dveeseles dziljumiem un peec kristaalskaidraakaas sirdsapzinjas shogad plaanoju embreisot, jo #ageofaquarius




 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on April 2nd, 2017 - 03:25 pm
sure. kā jau teicu, mana problēma nav ar šo filmu konkrēti (es taču to pat vēl neesmu redzējusi!), bet ar kopējo tendenci, kuru tā arī savā ziņā atspoguļo.

neviena vīzija netop vakuumā, tāpēc par šīm lietām ir pēc iespējas daudz jārunā, jo es esmu pārliecināta, ka aktierus inerces dēļ noalgo daudz biežāk, nekā varētu iedomāties. tajā pašā laikā, kā jau minēju iepriekš, ir arī situācijas, kur tā nav.

svarīgi ir, lai režisoram, veidojot savu vīziju, būtu skaidri argumenti un lai viņš vai viņa apzinātos, kas ir ietekmējis viņa(/s) izvēles, kā arī, ka šīs izvēles tālāk ietekmēs skatītājus un, sekojoši, atstās iespaidu uz tendencēm sabiedrībā. jo tā ir platforma, kas ļauj rosināt pārdomas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 2nd, 2017 - 03:32 pm
agree, agree, agree, shii teema ir tik pat relevant kaa jebkura cita diskriminaacija, ko daudzi piekopj nezinot un inerti, jo taa 'vienkaarshi vienmeer ir bijis', un taapeec par to ir jaarunaa. es domaaju shii filma ir labs katalizators diskusijai, bet taa arii ir sasodiiti laba filma deelj tiem aktieriem, kas tur teelo - divi (strictly metaforiski) zakji ar vienu shaavienu!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 2nd, 2017 - 03:37 pm
yup. es arī nevienu mirkli nešaubos, ka Skārleta šai lomā ir lieliska. tā ka laikam jau labi vien ir, haha.
(Reply) (Parent) (Link)