15 December 2016 @ 06:58 am
u can run but u cannot hide  
taatad beidzot noskatiijos Hercoga Lo & Behold.
viena manis dalja grib histeeriski, tragjiski aizbeegt mezhaa kaut kur varbuut Krievijas vidienee un pasleepties zem eglju zara un triiceet neticiibaa, bailees, afektaa.
otra manis dalja grib aatraak 2 become 1 with the internets, lai vairs nav jaaspaida telefons un jaavaakjii dators, bet lai internets man pastaaviigi atrastos galvaa un dveeselee, lai es buutu internets, taadeejaadi es beidzot sapluudiishu ar unity consciousness un buushu visur.
internets vienkaarshi ir naakamaa apzinjas evoluucijas pakaape, why limit your personal consciousness to just one bodymind when you could be everywhere, be super-conscious
 
 
( Post a new comment )
vinsents[info]vinsents on December 15th, 2016 - 11:37 am
Man patika par to, vai nākotnes cilvēkiem būs nepieciešams real human contact. Ja all is one, tad varbūs arī nevajadzēs.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 15th, 2016 - 12:11 pm
well.. i suppose nekas nevar aizvietot fizisku kontaktu. varbuut kaut kas kjermenju elektromagneetikaa, mijiedarbiibaa, atrodoties in close proximity, ko nekas mehaanisks nespeej imiteet.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]krishjaanis on December 16th, 2016 - 10:56 am
es pēdējā laikā sāku domāt, ka internets ir drīzāk apziņas ilūzija, antiapziņa, bet even more increasingly - totālās varas un individuālo apziņu kontroles rīks. protams, ka internetam ir liels potenciāls. - where the danger grows, the saving power also - taču svērtenis šādos gadījumos vienmēr slejas uz otru pusi
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 16th, 2016 - 12:23 pm
kaa viena sieviete teica tajaa filmaa - internets ir antikrists
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]krishjaanis on December 16th, 2016 - 12:36 pm
man šķiet, visbriesmīgākā ilūzija, ko rada internets, ir instant connectivity, ka pāris klikšķu attālumā esi savienots ar pasauli, tās dažādām vietām un cilvēkiem. no instant connectivity nav tālu līdz instant empathy un apziņai, ka kaut ko darot vai atbalstot internetā, tu gūsti ( digitālos, reālos?) karmas punktus.
vēl, mēs joprojām nezinām un nemākam, ko iesākt ar visu šo instant informācijas gūzmu. informācija, zināšanas, komunikācija - ok, bet vai cilvēks kļūst labāks, ko tas viss nozīmē - es šaubos
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 19th, 2016 - 02:13 pm
instant connectivity ir real in a way, though it's firstly mind-based not action-based, bet jebkam kas ir mind-based jau vienmeer ir iespeejaa veersties action, actuality. es domaaju tu esi instantly savienots ar miljoniem praatu, bet praats nav nekas bez action, protams. esot internetaa tu konsento, lai citi iejaucas tavaa praataa un tu iejaucies citu praatos. un tas var naakt gan par labu gan sliktu, atkariibaa kaads tu esi cilveeks.
(Reply) (Parent) (Link)