07 October 2015 @ 04:19 pm
 
taapat kaa dazhiem ir gender dysphoria, man shkjiet man ir species dysphoria or rather quantum proability dysphoria, noteikti kaut kaada dysphoria. es domaaju, ka nav iespeejams dziivee adekvaati esot cilveekam pasaulee neko. man absoluuti viss ko cilveeki dara shkjiet apseestiiba un es pati vaaji tam sekoju nopakalj pati neatrodot nevienu iemeslu, taapeec es sevi nevaru cieniit

es veel arii izsecinaaju, ka zen viirieshi maaca, well, shizofreeniju. simultaneously tev ir jaaabstrahejas no sava kjermenja, personiibas un pasaules, un jaabut bezveidiigam, expanding uzmaniibas plekjiitim, un tomeer tev ir pilniibaa jaapienjem un jaambreiso savs kjermenis, personiiba un pasaule un jaaljauj tiem izdziivot savu karmu. zen viirieshi propagandee nonduality bet sanaak skaudrs duaalisms.

man viss shkjiet neizbeegami neizbeegami neizbeegami

veel es tikko vaariiju karstviinu, bet man aizdegaas kastroliitis, jo biju uzlikusi vaaku un kondenseejies viins noteceeja gar kastrolja malaam un man nonjemot vaaku liesmas uzraapoja pa malaam augshaa un uzshaavaas 30 centimetru augstumaa. es ietriecu kastroli izlietnee apshljakstot pusvirtuvi un tagad seezhu uz diivaana ar apdegushiem matu galiem, aukstu viinu glaazee un pink floyd gaisaa, istabaa saak kreeslot bet es nesleedzu gaismas, jo man nav vitalitaates
 
 
simfonija: the police - walking on the moon
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 7th, 2015 - 06:45 pm
Mmm, es laikam arī tagad šovakar vārīšu karstvīnu pēc šī ieraksta. Why the fuck not?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 7th, 2015 - 08:01 pm
it's nice, pieber cinnamon, ginger powder, cloves, nutmeg un mazliet medu, jum. tikai uzmanies, neliec labaak vaaku. veel var cept gingerbread muffins, vnk parastajiem simpls muffiniem pieliekot to pashu spices mix & roziines.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 7th, 2015 - 08:12 pm
I'm too broke for all the fancy spices, bet uzsildīšu tāpat.
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 7th, 2015 - 08:13 pm
Bet vispār, šis ieraksts man atgādināja vidusskolas teicienu "Dzīve ir kā auksts karstvīns no kartona pakas."
(Reply) (Parent) (Link)
Lacy F[info]panacea on October 8th, 2015 - 03:56 pm
Es tikai garāmejot iepostēšu, ka, ja aizdegas kastrolītis, tad to kustināt ir bīstami un vēl bīstamāk ir šaut virsū ūdeni (it īpaši, ja deg eļļa, jo eļļa ir vieglāka par ūdeni un izšļakstīsies pa visu virtuvi). Šajā gadījumā, ja nav pūšamais nodzēšamais, labāk ir katliņu apklāt ar segu -- noslāpēsi skābekļa piekļuvi un liesmas apdzisīs.

Vienreiz gan man pēc neveiksmīgas eļļas karsēšanas popkornam aizdegās arī sega, tad gan bija sūdīgi :( Tāpēc labāk tomēr turēt virtuvē apdzēšamās ierīces.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 8th, 2015 - 07:15 pm
paldies par ieteikumu, par ellju zinaaju, esmu izgaajusi ugunsdroshiibas pasaakumus, bet visticamaak panikaa buutu taapat aizmirsies.
tagad zinaashu tureet virtuvee kaut kaadu nedegoshu materiaalu ar ko apklaat jebko kas var aizdegties.
(Reply) (Parent) (Link)