Lacy F ([info]panacea) wrote on October 8th, 2015 at 03:56 pm
Es tikai garāmejot iepostēšu, ka, ja aizdegas kastrolītis, tad to kustināt ir bīstami un vēl bīstamāk ir šaut virsū ūdeni (it īpaši, ja deg eļļa, jo eļļa ir vieglāka par ūdeni un izšļakstīsies pa visu virtuvi). Šajā gadījumā, ja nav pūšamais nodzēšamais, labāk ir katliņu apklāt ar segu -- noslāpēsi skābekļa piekļuvi un liesmas apdzisīs.

Vienreiz gan man pēc neveiksmīgas eļļas karsēšanas popkornam aizdegās arī sega, tad gan bija sūdīgi :( Tāpēc labāk tomēr turēt virtuvē apdzēšamās ierīces.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: