18 March 2015 @ 11:41 pm
 
man ir skumji, ka man nekad nav neviena cilveeka ar ko parunaaties par eksistenci, par spiritual journeys, par apzinju, awakenings un kaut vai par jeezu kristu un kaa vinjsh bija gan cilveeciigs gan dievishkjs un kaa vinjsh samierinaajaas ar visiem parastajiem cilveekiem un vinju nezinaashanu, par vinja metaforaam

man ir skumji, ka visi cilveeki ko es paziistu, ka vinjus interesee tikai naudas pelniishana un karjera, un balliites un fitness un pieredzhu akumuleeshana un visaadas parastas lietas ar kuraam var lieliities viens otram

es paarsvaraa juutos, ka es viena seezhu mazaa praata/istabas buuceniitii, kur es naivi un nemaakuliigi meegjinu paarlikt apzinjaa dazhaadus informaacijas kluciishus, ko es esmu salasiijusi pa graamataam un internetu un youtube. es lasu un klausos visaadus gudrus awakened un enlightened viirieshus un mazliet ruugti domaaju, vai tieshaam vinji saka patiesiibu par to, ka vinji sevi ir pienjeemushi. jo ir jaaapzinaas laikam milziigs kalns, lai vairs sevi vienmeer mazliet nenicinaatu.

vienmeer kad es pasaku kaadu teikumu cilveekiem par to, kaa ka man shkjiet svariigi saprast, kas tieshi ir cilveeks, un kas ir dziive, un kas ir domas, un kas ir pasaule, cilveeki domaa, ka vai nu es esmu jehoviete vai komiska vai sickboy, kameer man shkjiet vaajpraatiigi vienkaarshi dziivot dziivi, kas ir pakjerta un iemaaciita no vienkaarshi kaut kaadiem ieprieksheejiem cilveekiem kas ir dziivojushi.

totally 4ever alone
 
 
simfonija: soko - first love never die
 
 
( Post a new comment )
roskild[info]roskild on March 19th, 2015 - 10:57 am
Jaa, tas ir taads pasauliigs skumjums mazliet. Un cilveeki grib tikai skriet un buut pirmie un labaakie un aizmirstot par visu. Un jaa man arii gribaas parunaaties.
(Reply) (Link)
teiksma_ragana[info]teiksma_ragana on March 19th, 2015 - 11:21 am
Mūsu tādu taču ir daudz, tikai mēs sēžam katrs savā stūrītī.
Esmu mēģinājusi iepazīties ar tādiem, kas raksta kā tu, bet parasti tas ir tā: "es sēdēšu un čīkstēšu, bet visām iepazīšanām teikšu nē tāpat".
Man bija tāda kompānija, bet tas bija agrākos gados, tagad visi karjeristi.
(Reply) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 19th, 2015 - 11:35 am
+1 Šie cilvēki nekad negrib iepazīties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
teiksma_ragana[info]teiksma_ragana on March 19th, 2015 - 11:56 am
Nav tiesa. Es jau ar vairākiem esmu iepazinusies, arī šeit cibā. Es esmu no tiem, kas iepazīstas, bet bieži vien ir kaut kāda savāda attieksme, ka it kā grib, bet it kā tāpat jau nav jēgas, kaut kā tā jocīgi.
Vakar uzaicināju pa taisno pie sevis puisi vienu parunāties par šādām lietām, nosēdējām divarpus stundas, līdz viņam bija jādodas mājās.
Tā ka nevajag. Es pat rīkoju speciālus sarunu vakarus, lai savāktu kopā šādus cilvēkus, bet viņi ir ļoti kūtri. Nevar savākt kopā, pašiem patiesībā nekad nav laika, tas ir ļoti grūti.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on March 19th, 2015 - 12:37 pm
Nu tas ir ļoti pozitīvi, un tā vajag darīt (aicināt un teikt jā)! Es esmu pieredzējusi, ka cilvēki, kas tin eksistenciālo kamolīti bieži mēdz speciāli izolēties un sev iestāstīt, ka ir īpaši un citādi, ka nav jēgas censties atrast domubiedrus.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
teiksma_ragana[info]teiksma_ragana on March 19th, 2015 - 12:40 pm
Lielākā daļa jau tā arī dara, bet čīkst, ka neviena nav, un gaida, un gaida... Bet paši kādu uzaicināt satikties, parunāties nekad nevar.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on March 19th, 2015 - 12:36 pm
Bet es gribu parunaaties ar zinoshiem un pieredzeejushiem cilveekiem, kas ir optimistiski un runaatiigi un iedvesmoti, nevis ar nepaarliecinaatiem skumjiem kakjeeniem kas seezh stuuriishos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
teiksma_ragana[info]teiksma_ragana on March 19th, 2015 - 12:41 pm
Pēc kura tu pati izklausies..? :D
Var jau būt, ka kļūdos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 19th, 2015 - 12:43 pm
Tieshi jau taapeec!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
teiksma_ragana[info]teiksma_ragana on March 19th, 2015 - 12:47 pm
Un ko lai tagad dara?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 19th, 2015 - 08:07 pm
dunno. man pashai ir taa, ka man nav izmisums, ja arii netieku ne pie viena enlightened specimen ar ko runaaties, bet it would be nice, jo man ir visaadi jautaajumi. un man ir skumji, ka neviens ko paziistu neintereseejas par shiim lietaam, bet ne jau kaut kaa indiigi skumji, bet 'it's a shame, y u no, it wold be nice' skumji.

nekaadaa gadiijumaa es nevienu nevainoju par seedeeshanu stuuriitii. kaut gan vispaar jaa es atziistu, ka ja es ljoti gribeetu tad vareetu pati celties iet un aktiivi mekleet shos cilveekus ar ko runaaties. taa laikam vienkaarshi nav mana daba un shis ieraksts ir purely reflektiivs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
authenticity[info]authenticity on March 20th, 2015 - 05:06 pm
vai nav vienkārši tā, ka ir daudz cilvēku, kuri interesējas par šīm lietām un ir enlightened, bet vienkārši ir enlightened katrs savā citādākā veidā, un saprot un interpretē tās lietas savā veidā, kurš nav tāds pats kā tavs vai mans lietu saprašanas veids? un, kad cilvēki interpretē lietas, kuras es esmu daudz apdomājusi un kuras mani aizrauj un kurās es esmu ļoti emocionāli investēta, citādi nekā es, izsakās par to citādi, jūt citas emocijas saistībā ar to visu, es personīgi jūtos apjukusi un nesaprasta un nobīstos.
(Reply) (Parent) (Link)
wensdy[info]wensdy on March 19th, 2015 - 11:36 am
man liekas, ka vārds "saprast" īsti neatbilst to lietu būtībai. nezinu, varbūt es vairāk domāju kā par sajūtu, ne prāta līmenī.
(Reply) (Link)
(Anonymous) on March 19th, 2015 - 01:00 pm
neon genesis evangelion, you are (not) alone

man nav nekāda angsta un resentimenta pret eksistenciāliem kaķēniem, manuprāt, ir absolūti leģitīmi nevēlēties iepazīties, tas ir pilnīgi normāli un nav kaut kas tāds, kam forcefully 'jātiek pāri'
(Reply) (Thread) (Link)
teiksma_ragana[info]teiksma_ragana on March 19th, 2015 - 08:21 pm
Ja tā nebūtu problēma, par to tā netiktu rakstīts.
(Reply) (Parent) (Link)
reliģiskais moments[info]de_profundis on March 19th, 2015 - 06:07 pm
es vienmēr esmu juties tieši tāpat
(Reply) (Link)
reliģiskais moments[info]de_profundis on March 19th, 2015 - 06:09 pm
eksistenciālais pokemonisms wiiii
(Reply) (Link)
teiksma_ragana[info]teiksma_ragana on March 19th, 2015 - 06:26 pm
Un visi sēž savās aliņās un salkst.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]liljabrik on March 19th, 2015 - 09:27 pm
nu es personiski nesalkstu bet gan mērķtiecīgi cenšos pieņemt dzīvi arī bez šī elementa un mācoties dzīvot kā normāls cilvēks, jo šajā vecumā esmu gandrīz pārliecināts, ka tas, kas līdz 25 šķiet eksistenciālās ciešanas, patiesībā ir vienkārši intelektuāla un traumēta cilvēka ilgas pēc mīlestības un nemācēšana to gūt vienkāršā cilvēciskā saskarsmē
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
meitene_miglā[info]little_black on March 19th, 2015 - 10:20 pm
+1
(Reply) (Parent) (Link)
(Anonymous) on March 20th, 2015 - 01:28 am
meli, tā nav. eksistenciālas ciešanas ir pieejamas visos vecumos, un ne obligāti pārklājas ar mīlestības alkam. var būt mīlošās attiecībās un tad tik un tā piedzīvot tos eksistenciālos brīžus. tas vienkārši nozīme, ka jēga nav kaut kas iekš pasaules esošs. Jā, laime un piepildīta dzīve ir tikai iekš pasaules. But the world is not enough. kaut kas ārpus pasaules piešķir tai jēgu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on March 20th, 2015 - 02:11 am
jaa!
(Reply) (Parent) (Link)