28 October 2014 @ 04:31 pm
 
pirms paaris dienaam es naktii guleeju, un man guultaa ar buukshkji ieskreeja zhurka. vieniigais, es neesmu paarliecinaata vai es to nenosapnjoju. biezhi dziivee negadaas situaacijas, kad tev jaakonfrontee galeeji reaalistisks sapnis, vai arii galeeji neiespeejama realitaate. taapeec man shjiet, ka, varbuut taa bija pele, un tas vinjas buukshkjis man izlikaas skaljsh, jo dream state induced. piecus gadus dziivojot anglijaa es esmu dziivojusi gan zoliidaas gan crappy vietaas, bet nevienaa no taam nebiju saskaarusies ne ar ko briesmiigaaku par uzstaajiigu peleejumu. es atceros, kaa manaa peedeejajaa birmingham bedroom man katru nedeelju no sienas ar lupatinju bija jaaberzh nost peleejms, kursh auga ljoti strauji un oda peec seeneem, bija puukains ar kondensaacijas laasiiteem. but i can handle inanimate home intruders. paarvaacoties uz londonu, man shkjita, ka beidzot esmu tikusi pie totes zoliidas dziivesvietas, kur viss ir plashs, dziivoklis pa diviem staaviem, so fresh and so clean clean, totes made it baby, bet izraadaas, ka pat vistiiraako un jaukaako dziivokli, ja tas ir freaking londonaa var apdraudeet bubulis. pirms kaadas pusotras nedeeljas mums izvaacaas apaksheeje kaiminji un landlords uzsaaka buuvnieciibas darbus, kaa rezultaataa, pie mums ir ieradushaas peles vai zhurkas.

taapeec vakar es psihopaatiski izshrubeeju visu maaju, aizliimeeju ar liimlenti visas shkjirbas un griidu izmazgaaju ar piparmeetru ellju, sainsburyjaa nopirku chetrus living mint plants, un visus produktus saliku burkaas. tagad es seezhu ar saldu crispy baltviinu nerviem un peppermint incense un juutos mazliet kaa rick grimes, jo kad vinja grupa atrada to cietumu vinji arii domaaja, ka muuzham tur varees dziivot un defyot walkers, bet sooner or later EVERY place gets overrun.

shodien londonaa man shkjiet ir peedeejaa siltaa (+20) un saulainaa diena. man peec darba uznaaca sentiments un tajaa vietaa, lai ietu uz metro un brauktu maajaas, es recklessly devos vienkaarshi pastaigaaties pa londonas centru. smiekliigi, es te dziivoju jau pusgadu, bet centraa esmu bijusi tikai kaadas 10, tops, reizes. pagaajos pa birdcage walk gar pili, kur bija daudz rudens koku lapu saules un maigs veejshs. nejaushi iznaacu uz trafalgar square, kur bija daudz civleeku, so izdomaaju iziet cauri mayfair liidz haidparkam. pa celjam uzduuros milziigam watersones un izdomaaju, ka sod all, ja es atradiishu nopirkshu the book of disquiet un ieshu lasiit uz haidparku. taa ir mana miiljaakaa graamata, bet es vinju vienmeer pa druscinjai lasu telefonaa caur scribd kas ir neerti and no justice. atradu to graamatu un samaksaaju kasee taadam yolo paardeveejam viirietim ap 60 gadiem kuram bija milziigi tunelji ausiis, un daudz tetoveejumu un zoliidas lasaambrilles. iznaakot no veikala es sajutos nogurusi un aimless, un izleemu, ka vienkaarshi izieshu cauri mayfair un ieshu uz green park tube, lai brauktu maajaas. mayfair rajons vispaariibaa smarzho peec svaigaam businessmeny viiriehsu smarzhaam, un predominantly sastaav no viirieshu zhakeshu un kurpju veikaliem.

tas ir diivaini kaa sapnjos vienmeer raadaas vietas, kuraam tu esi emocionaali piekjeeries, beerniibaa un jauniibaa. londona man ne reizi nav raadiijusies veel sapnjos, arii birmingema nee, arii riiga nee, iznjemot imantu kaut kad peedejo reizi pirms gada. lisabona man biezhi raadaas sapnjos un lauki limbazhos.

tagad es eedu savus strawberry coconut truffles un dzeru baltviinu, un kosmoss neskaties uz mani.
 
 
simfonija: keaton henson - beekeeper
 
 
( Post a new comment )
[info]imago_dei on October 28th, 2014 - 07:49 pm
jā, par tām vietām, kuras rādās sapņos. no pazīstamām neredzu pārsvarā neko citu, kā vien Rīgu un bērnības laukus. tas ir mazliet nomācoši, jo gribētos pārmaiņas pēc atrasties kādā nesenākā apkārtnē, bet laikam tas viss nobāl un šķiet vienaldzīgs pagātnes iespaidu priekšā, kuri ar savu milzu gravitāciju visu laiku velk mani atpakaļ.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 28th, 2014 - 09:26 pm
jaa atminja, un smadzenju izveele dazhaadu atminju glorificeeshanaa ir savaada un intrigjeejosha. tev arii tavas beerniibas lauki sapnjos raadaas visaados magjiskos veidolos ar lietaam, kas tur nemaz nebija?
es vienmeer sapnjoju, ka tur ir visaadi magjiski ezeri un bagaatiigi auglju un pukju daarzi, koki no kuriem tek medus un mezhi, kas ved uz savaadaam realitateem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]imago_dei on October 28th, 2014 - 10:02 pm
mm, skaisti. man laukos parasi priekšplānā izvirzās kaut kādi drausmīgi emocionālie pārdzīvojumi, kuri skrāpē tik dziļi, ka šķiet, tie pieder veselām paaudzēm. reizēm gan tur notiek arī jokainas lietas, piemēram, reiz šķūnī tur parādījās "vajadzību istaba" (kā harijā poterā), kurā bija ļoti īpatnēja, antīka vanna un kafijas galdiņš, kā arī mazītiņš, ļoti nešpetns sunītis.

vairāk visādas dīvainības man rādās sapņos, kuri norisinās bērnības vasaras nometnē netālu no jūras, kur sporta laukumi tiek nodalīti ar dramatiski izšūtiem un izgreznotiem priekškariem, visu laiku mainās krasta līnija un ierodas visādi dīvaini ļautiņi, zvēri un vienreiz arī citplanētieši.
(Reply) (Parent) (Link)
пивчик, семушки и на стадик[info]miligrami on October 29th, 2014 - 11:11 am
man liekas gandrīz maģiski, ka es ļoti labi zinu, par kuru pārdevēju tu runā. es šovasar diezgan bieži klīdu pa to waterstones, lielākoties pat neko nepērkot, vienkārši stundām ložņājot gar plauktiem.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 29th, 2014 - 02:15 pm
visicamaak ka tas pats vien ir, vinjsh ir diezgan unforgettable
(Reply) (Parent) (Link)