10 May 2014 @ 08:24 pm
 
Dziive ir tik neizmeerojami stulba ka man nav kur likties. VIENMEER liidzko notiek vieglas un patiikamas lietas, uzreiz seciigi notiek liela debiila lieta. Fuck off already. Esmu iekaartojusies Londonaa un te ir miiliigi un vasarinja naak bet NEE. Ko gan es iedomaajos gribot beidzot uzelpot un smaidiit dziives sauliitei pretim.
Vakar peec darba pa sauli un veeju, klausoties Bjorku, naacu maajaas, veiciitii nopirku honey beer, lai buutu ko prieciigi ieljurbaat taisoties vakara randinjam ar smuko Oksfordas Ernestu ar biezajiem tumshajiem lokainajiem matiem and blue piercing eyes. Atsleedzu maajas durvis, skatos man veestule, neko ljaunu nedomaajot dziivoklii nometos uz diivaana, atkorkjeeju alu un atpleeshu veestuli. Un tajaa cocksucking veestulee izlasu ka man ir kaut kaads paaris tuukatoshu unpaid tax. I can't even.
 
 
( Post a new comment )
[info]khosmos on May 11th, 2014 - 02:02 am
nu, vai tad tajos peislipos nav jābūt rakstītam, cik jau samaksāts? kā tad tā var gadīties?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 12th, 2014 - 08:15 pm
Man tikai taa var gadiities.
(Reply) (Parent) (Link)
zan[info]zan on May 11th, 2014 - 01:36 pm
elpo dziļi, viņiem tur visādi arī var gadīties, Tu tiešām paņem un izpēti savus peislipus un bankas steitmentus un parēķini, vai tā var būt, varbūt pat pazvani uz hmrc un paprasi, no kurienes viņi šitā ir saskaitījuši. Mātei vienreiz atnaca šitāds, par pāris simtiem gan, un izrādījās kļūda.

man jau liekās, ka, strādājot parasto cilvēku darbus, kā var tāds parāds vispār rasties, ja vien netiek saņemti kaut kādi tax benefiti, un pat tad. bet jebkurā gadījumā, pat ja tā ir un Tev jāmaksā, var ar viņiem sarunāt, ka pa daļām, sevišķi, ja Tu vari pierādīt, ka Tev uzreiz to tūkstošu nav.

turies.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 11th, 2014 - 07:53 pm
Man tur veel jaaizpeeta, jo es ar savu minimum wage nevareeju taadu paraadu savaakties. Beth goddamn, pats fakts ka taads timing shim notikumam. Kaapeec dziive nevar sliktaas pietas atstaat sliktajiem dziives posmiem un labaas labajiem?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zan[info]zan on May 12th, 2014 - 12:00 am
jo visam vienmēr jābūt līdzsvarā, yo.
bet vispār jā, ņemot vērā, ka ap 9k gadā ir ar nodokļiem neapliekamā summa, tad ar minimal wage nekad dzīvē tūkstošus tur nevar savākt, jābūt kļūdai.
lai izdodās atrast!
(Reply) (Parent) (Link)