25 January 2014 @ 09:49 pm
alas i cannot swim  
es nezinu, kam tieshi es sevii varu ticeet. katra jauna doma ir kaa jauns gadalaiks, kursh ir iistaaks, tagadeejais, pagaajshgada, vai naakamgada. pft.

man ir taa, ka es eju pa ielu, un viss ir normaali, bet es juutos vainiiga ka es izteereeju naudu, un par to ka man nav ambiiciju, un es uztraucos par vecumdienaam, un es domaaju par to kaa man ir apnikusi shii pilseeta, lai arii te viss ir normaali.

un kameer es taa eju, es zinu, ka shaadas puustoshas domas rodas, ja es paaraak ilgi esmu vienaa vietaa, un neljauju dziives uudenjiem, dziives ASINIIM pluust. tam man ir sev visu laiku mentaali jaapiedod, jo taa maaciija Viilma Luule, un es negribu tureet ruugtmu ne uz sevi ne uz jebko citu, es gribu lai viss buutu normaali un briivi.

un man biezhi apkaart sarodas aizraujoshi cilveeki, un es pret vinjiem juutos labveeliigi un es vinjus noveerteeju, bet es vinjiem neieshu un to neteikshu, taapeec peec Emanueela Levina likumiem vinji visi domaa, ka es esmu naidiigi noskanjota un kaut kaadaa zinjaa nejauka, jo es vinjiem paskatos sejaa un vienaldziigi noveershos, jo man ir bail.

man visu dziivi ir bijis bail izraadiit interesi vai ruupes par cilveekiem, un man shkjiet, ka taapeec vinji domaa, ka es esmu nejauka. man dazhreiz pat ir bail vai neerti sakontakteet gjimenes locekljus vai draugus, jo man shkjiet, ka es vinjiem trauceeshu. and it's a lose lose, jo peec tam vinji domaas, ka es esmu vienaldziiga vai naidiiga, vai vienkaarshi dranjkjiiga.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on January 26th, 2014 - 12:43 am
Galvenais ir piedot pashai sev par visu. Par visu visu visu, par to, ka tu juties neadekvata utt, pec tam var sakt justies ka normals cilveks un piedot visiem parejajiem.

Un es izdomaju forsu strategiju ka nejusties vainigai par naudas teresanu- izdoma cik tu reali driksti teret savam iegribam kayru nedelu, tad iznem to naudu skaidra nauda, un katru nedelu pieskir sev to summu. Tad varesi ar apzinaties, ka drosi driksti teret, un par pirkumiem priecasies nevis jutisies vainiga. Pats trakakais ir randoma pirkt ar karti, it's like constant guilt, pat ja to visu vari atlauties.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 26th, 2014 - 05:06 pm
nu jaa, bet zini taa drausmiigaa sajuuta, ka tajaa vietaa, lai tu dariitu konkreetaas lietas, kas tu zini ka tev ir jaadara prieksh savas naakotnes, tu bezmeerkjiigi teeree naudu veel vairaak lietaam, kuras tev nav kur likt.
(Reply) (Parent) (Link)
magnolia[info]magnolia on January 26th, 2014 - 05:14 pm
noteikti jaasaka visas taas labaas lietas citiem, jo nekad nezini, cik ilgi veel konkreetais cilveeks tavaa dziivee buus. vai manaa:) nu jaa, taapeec nedaudz izmisiigi jaapaaatrina sevi, jaaatver...un jaapasaka, jaaizraada..tad saakas pats interesantaakais , jo taa ir iista komunikaacija.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 27th, 2014 - 03:54 pm
nu jaa, bet kaa sevi taa nedabiigi piespiest?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia[info]magnolia on January 27th, 2014 - 11:22 pm
es arii nezinu, bet vienmeer nozheeloju, ka esmu izraadiijusi par maz..varbuut kaads pat nav nojautis..nu jau iet krietni labaak. kaut gan tas varbuut arii diezgan lielaa meeraa atkariigs no otra. ir cilveeki, kuriem ir viegli smaidiit, piemeeram.
(Reply) (Parent) (Link)
(Anonymous) on January 26th, 2014 - 08:29 pm
nezinu, tērēju naudu tikai grāmatām, vienkāršam ēdienam un transportam
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 27th, 2014 - 03:56 pm
tad iedomaajies, ka peekshnji sarodas ljoti daudzas perfekti aizraujoshas graamatas, kuras tu ljoti veelies, un kuras peekshnji arii vairaak maksaa, un tu vinjas tikuntaa peerc un juuties vainiigs. katram savs.
(Reply) (Parent) (Link)