19 October 2013 @ 08:55 pm
 
esmu ar sevi ljoti neapmierinaata. man vienmeer shkjiet, ka ir tik daudz kam man jaapieveersh uzmaniiba, man buutu tik daudz kas jaadod citiem, kaa pateiciiba vai daavana vai vienkaarshi. bet man nav energjijas, nav resolve. ir drumslas, es esmu drumsla, un es cilveekiem dodu drumslas. ir tik gruuti tikai pa pusei buut cilveekam, kaads tu tici, ka vari buut.
 
 
( Post a new comment )
[info]paarejoshs on October 20th, 2013 - 06:30 am
Atkal jau jāatzīst pieņēmums, ka tev jāraksta.. Nu, daudz vairāk publiski, kā rakstiecei (varbūt tā jau ir,nezinu) Tas ir subjektīvi,protams. Lasot,ko tu uzraksti, rodas (pār-rodās) sajūtas,apjausme, ka dvēseles, garīgā dzīve eksistē; tā dzīvo, pulsē, ir aktuāla.. nevis tiek nosmacēta no rutīnas dzīves. Varb izklausās banāli, bet tā ir.

The one that hurts, can give so much, u gave me such. (citāts) :)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 21st, 2013 - 12:39 am
es gribeetu rakstiit kaa rakstniece, bet es nekmaaku dariit lielas lietas, un manis rakstiitais ir tik skaudras zheelabas, kas varbuut kaadam pieskaras pasham dveeseles centram, bet neviens negrib uz taam veerst uzmaniibu. izniicinoshas zheelabas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on October 21st, 2013 - 12:53 am
ko nozīmē 'neviens negrib uz tām vērst uzmanību'?

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 21st, 2013 - 12:26 pm
varbuut kaut kaadi Niiches braaleeni grib. es labaak rakstu tukshumaa un meereni, bez piepuules un haotiski un shkjidri, man shkjiet, nevis mekleeju Niiches braaleenus un meegjinu ar vinjiem sasleegties. es nemaaku un negribu censties.
(Reply) (Parent) (Link)