25 September 2013 @ 09:05 pm
 
kopsh es eju uz karsto jogu, es juutos ka tas mistiskais un veetrainais solaris manaa sirds rajonaa leenaam kljuust ciets un speeciigs, mans fokuss noreguleejas, un es vairs nejuutos tik izkaisiita un pagrimusi vai nospiesta. tas ir aptuveni taa, kaa kad tu meegjini aizmigt un tu knosies un svaidies un uzbaazhas visaadas domas, bet tad vienaa briidii viss norimst, un tu esi silts un smags un sevi vairs nemaz nejuuti un viss ir pienjemami.

shajaas dienaas es mieriigi daru lietas, un neizjuutu saagjiteetiibu katraa elpas vilcienaa un katraa skatienaa. man ir taada sajuuta 'lai kas notiktu, es palikshu un bushu kameer buushu, un viss ir normaali vai labi'

mana miiljaakaa jogas instruktore ir ljoti skaista sieviete, vinju sauc Shellija. vinja ir nedaudz liidziiga Megijai Dzhilenhaalai, tikai blonda un kaut kaa skaistaaka. vinja ir diezgan gara un tieva un neesaa pukjainas zhaketiites un bikses, un vinjai mati ir medus kraasaa, un vinjas balss ir shausmiigi glaasmaina. man vinja shkjiet kaa pukje un zelts un saule. nodarbiibu laikaa vinja staigaa apkaart pa zaali un ik pa laikam iemasee jogotaajiem plecos vai zem pakausha kaadu lavandas vai mentola eljlju. un vinja ljoti biezhi naak pie manis.

25. oktobris. viss ir taads straujsh vai leens un neizteiksmiigs vai piesaatinaats
 
 
simfonija: bat for lashes - laura
 
 
( Post a new comment )
[info]bordeaux on September 25th, 2013 - 11:30 pm
Tu jau esi Londonā vai vēl Birmingemā?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 25th, 2013 - 11:38 pm
veel Birmingemaa, jo man shausmiigi negribas braukt uz Londonu. es biju domaajusi braukt Septembra beigaas, bet man ir milziiga pretestiiba. un es vispaar vairs nezinu, ko ar sevi dariit un kur sevi nobaazt. es pa pusei apceru peec jaunaa gada or whatever braukt atpakalj uz Riigu. pashlaik es vienkaarshi dziivoju defaultaa izliekoties, ka life decisions un naakotne uz mani neattiecas, un esot demonstratiivi zen.
Birmingema ir diezgan forsha.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]bordeaux on September 25th, 2013 - 11:53 pm
Nu, Birmingemas bonuss noteikti ir tas, ka tu tur visu pazīsti un tevi ir čomiņi utt. Tas nav tik mazsvarīgi, tā kā to pretestību var saprast, bet man diezgan pamatīgi mainījās viedoklis par LDN pēc šīs vasaras. Tb man tā joprojām šķiet liela, bet tāda mīļi liela, atšķirībā no kaut kādām Tokijām utt. To izlikšanos, ka dzīve uz tevi neattiecas, gan es ļoti labi varu saprast diemžēl. Un gan jau arī Rīga nav tik slikts variants, ņemot vērā, ka tik ilgi esi bijusi no tās prom. Lai vai kā, ceru, ka visu izštukosi un būs labi.
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on September 25th, 2013 - 11:42 pm
Šis un spa ar dzintariem Rīgāmani iedvesmoja, es iešu atpakaļ uz jogu!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 25th, 2013 - 11:50 pm
ej gan, tas attiista fokusu, discipliinu, un tu juuties stiprs un briivs un kaa patiess cilveeks.
jaa, man mamma teica ka bijaat uz spa, ko tur ar tiem dzintariem dara?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on September 25th, 2013 - 11:53 pm
Tur ir ta, ka mase muguru un seju ar siltiem dzintariem, un apkaisa un pec tam rive ar dzintaru pulveti, un viss smarzo pec svekiem un sandalkoka, un es trisreiz aizmigu. Tadas lietas ka sis un joga atgadina, ka kermenis ir istaks par pratu sava zina.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]bordeaux on September 25th, 2013 - 11:55 pm
Offt. Tu vēl esi cibā! Es tevi izņēmu no listes, jo domāju, ka visu izdzēsi/noslēpi un vairs neraksti.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on September 26th, 2013 - 01:41 am
Ja, es it ka esmu, bet es neko nerakstu ipasi vairs, jo kaut ka neprasas. Plus, regulara cibas rakstisana it ka kaut ka pieprasa domat, vai ir kaut kas par ko gruzities. Un ja nav, tad rodas aizdomas, ka neesmu dzils cilveks, vai ka vajag obligati izdomat kaut ko par ko gruzit, inerces pec. Tapec pedeja laika sekoju velmei nerakstit, bet tik un ta gribas lai viss paliek, hence nedzesos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]bordeaux on September 26th, 2013 - 02:25 am
Nu skaidrs. Man arī uznāk/pāriet vēlme pierakstīt, bet kaut kā tā vienmēr ir atgriezusies. Katrā ziņā, ja atsāc rakstīt, lūdzu, dod ziņu, es labprāt lasītu. Un tikmēr izbaudi to, ka var arī neko nepierakstīt.
(Reply) (Parent) (Link)
J. S. Badger: gurando rain[info]217 on September 26th, 2013 - 09:11 am
ieienteresēji par to karsto jogu.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 26th, 2013 - 07:26 pm
totally worth it! izpeeti vai tur kur dziivo nav un aizej uz vienu nodarbiibu. veelams tikai lai ir kaut kaadi pamati, vai vismaz lokaniiba.
(Reply) (Parent) (Link)