09 May 2013 @ 05:52 pm
 
es nezinu kaa ir citiem cilveekiem, bet man vienmeer ir taa, ka katrs jauns cilveeks, kas ienaak manaa dziivee, saakotneeji shkjiet, ka mani formee un maina. bet tad es saprotu, ka iisteniibaa mees kopaa veidojam kaut kaadu buutni. taa it kaa, mees kopaa piesleegtos ar tiem metaala verkjiishiem un vadinjiem, kas mashiinu akumulatoriem, un veidotu kaadu vieniibu, kas muus abus visaadi maina un izcelj dazhaados aspektos. un tad veel es sapratu, ka taadi cilveeki, kad pazuud, tad tas, kas tu esi, ir dahzaadas pa pusei pabeigtas buutnes, kas radushaas kopaa ar citiem cilveekiem. un dazhreiz cilveeki meegjina sev uzspiest vienas konkreetas buutnes teelu, kas radies speeciiga kontakta iespaidaa, bet tas vienmeer ir kaut kaa greizi un samaaksloti un beidzas tikai ar asaraam. jaa es tagad saprotu, ka es neesmu nekas. bezmazvai, ka jo speeciigaaku gravitaaciju tu panaaksi ar citu/citiem cilveekiem, jo vairaak tu buusi shajaa pasaulee, jo iistaaks tu kljuusi. un arii to, kaapeec varbuut ir svariigi sevi nostaadiit videe, kur ir patiikami un labi cilveeki, kas tevi potenciaali padariis iistu. vai arii tu leenaam izgaisiisi nebuutiibaa
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 9th, 2013 - 09:08 pm
(Ja tu vēl jebkad gribi pēc visām disertāciju šausmām lasīt), tad es īstenībā iesaku lasīt R.D. Laing "The Divided Self: An Existential Study in Sanity and Madness", tur par visām šīm lietām, ko tu rakstīji šajā ierakstā, runā, baigi interesanti.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 9th, 2013 - 09:48 pm
noteikti gribeeshu kaut kad. shito arii dana zohara rakstiija tajaa quantum self kas man tev veel jaatdod. eu es kaukad varu maija beiaas pie tevis atbraukt?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 10th, 2013 - 01:24 am
Nu jā moš, man tikai jāapskatās kuros datumos man brīvāks, vienīgais Pīters būs mājās visu laiku, tākā ja bribi braukt kautkad, kad nebūs Pītera jābrauc jūnijā vai jūlijā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 10th, 2013 - 01:30 am
Mjeh, a tu pie maniim negribi atbraukt?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 10th, 2013 - 12:10 pm
Varetu bet man maijs ir pats grutakais menesis, jaizdabu no visiem studentiem dati pirms vel vini visi nav aizbraukusi vasaras brivdienas. Es paskatisos kuru nedelas nogali es varu.
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 11th, 2013 - 12:03 am
Es varētu atbraukt 1 un 2. jūnijā? Tad es dabūšu ģengu. Kad tu vispār brauc uz lv//?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 11th, 2013 - 05:06 am
no can work. esu latvijaa liidz 2.am. nu no worries, gan jau kaukad
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on May 10th, 2013 - 02:13 am
klau, es nevaru saprast, Tu man uz fb message neatbildi tāpēc, ka esi palaidusi garām vai kas?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 10th, 2013 - 12:09 pm
Oj, tulin atbildesu, sorijs.
(Reply) (Parent) (Link)