06 March 2013 @ 06:55 pm
par autoriem  
ir tik savaadi domaat par autoru dziiveem. pashi fascineejoshaakie un apzinjas bagaataakie autori ir bijushi tik nelaimiigi, izcietushi visaadas eksistences mokas un garlaiciibu, kjermeniskus absurdus un leenu pasaules degradeeshanos. visu dziivi smagi nesushi uz saviem mazajiem cilveeka pleciem visaadus lietuveenus par naavi un bezceriibu un nesasniedzamiibu. un kas no taa visa? tas arii viss.
man ir tik ljoti zheel nelaimiigus autorus. speeji izjuutu vinju apmaatiibu, fizisko nepieciemshamiibu izrakstiit savus praatus vaardos. vinjiem ir pavisam smagi un piesaatinaati praati, bet ar ko, ar reegiem, un vieniigais, kaa no vinjiem atbriivoties ir atdot vinjus vaardiem. bet Bezgaliiba! nekad nevar atbriivoties no visiem reegiem, un dziive leeni un aatri paiet, un viss ir absurdi un saapiigi.

kaa citi atbriivojas no reegiem? kaapeec citiem ir vairaak reegu, kameer citiem gandriiz neviena? vai citiem nemaz nav reegi? maza, nozheelojama laimiiba ir atrast dziivee veidu, kaa atbriivoties no reegiem.
 
 
( Post a new comment )
judging the mice[info]rasbainieks on March 7th, 2013 - 12:24 am
tā ir liela un grezna laimība
(Reply) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on March 7th, 2013 - 02:34 am
+++ par trīs pēdējiem jautājumiem. nezinu, vai runājam par vienu un to pašu, bet es tieši pēdējās dienās domāju, kā lai panāk, ka mani pagātnes rēgi, vismaz daļa no tiem, nepiemērotos brīžos nelaužas laukā. nesaprotu, kā citi cilvēki, ko pazīstu, izdara, un man negribas ticēt, ka viņi vienkārši ir stiprāki par mani un visu laiku spēj tos noturēt grožos, bet domāt, ka varbūt vienkārši viņējie nav tik lieli un briesmīgi, manuprāt, visdrīzāk ir ļoti egocentriski, so i'm at a loss here, for now, i don't get this
(Reply) (Link)