22 October 2012 @ 10:04 am
 
dziivot noziimee, samierinaaties ar pasha radiito huinju, kas nemaz nav pasha radiita, jo tu esi kosmoss, kas daraas kaa labpatiik. veel arii tas noziimee skatiities kaa skaistums visos taa iemiesojumos sliid tev garaam, un tu tam nekad nevari pa iistam pieskarties un aiztureet. tas noziimee apklusinaat sevi, un ejot pa ielu, muljkjiigi pie sevis atkaartot 'es esmu apzinja kas atlokaas, kosmoss, jaa es esmu, un viss ir lieliski un man baigais prieks un pateiciiba, wooper, es esmu mazs taureniitis'
neko citu dziivee nevar dariit. esmu atklaajusi, ka liidzko tu meegjini sevi piespiest kaut ko dariit, kas nejuutaas dabiski, tad uzreiz ir pretiigi un skumji un gribas dzert un padoties. taapeec viss ko es sev varu jebkad vairs teikt ir ka es esmu mazs taurneiitis.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 22nd, 2012 - 01:01 pm
laimīgā. es tagad visu laiku piespiežu sev darīt viskautko un jūtos kā pretīgs taurenis, bet nevar ne dzert, ne pīpēt, tikai košļāt nikoreti. visvairāk man nepatīk runāt ar kolēģiem.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 22nd, 2012 - 07:51 pm
saprotu tevi, tev nemaz iisti dziivee nav bijis jaunieshu darbs, kur ir laid back kolektiivs, un viegli pienaakumi. cik ilgi tu jau nesmeekjee? un tu vispaar nedzer?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 23rd, 2012 - 02:52 pm
nedzeru vispār, jo nav jau ar ko. nepīpēju jau divas nedēļas vispār.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 24th, 2012 - 11:45 am
es arii vairs nedzeru. dzert ir forshi manupraat tikai sviniigos vai iipashos pasaakumos pa retai reiziitei.
malacis ka nepiipee, tev jau tas veel nav aktuaali, bet atceries, ka piipeeshana liek sejai novecot aatraak. un dzershana nogalina smadzenju shuunas.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]skaudri on October 22nd, 2012 - 10:37 pm
nevis, ka skaistums kā filmā vai atklātnītēs slīd garām, un ka nevar tam pa īstam pieskarties, bet gan saprast, ka cilvēks pats ir daļa no skaistuma. kāpēc taustīties un gramstīties, ja cilvēks jau ir tajā iekšā.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 22nd, 2012 - 11:00 pm
nee nu es sheit konkreeti runaaju par visaadiem cilveekiem, kuri zib gar aciim, taa arii neko no visa mana miiljuma un dot gribeeshanas klaasta nepanjemot, skaistumam mani nevajag, bet pats neesi skaists, ja esi izoleets un neietekmee vidi kuraa esi
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skaudri on October 22nd, 2012 - 11:12 pm
kā var neietekmēt vidi un pasauli ar savu būšanas - kailas pastāvēšanas - faktu vien ? cilvēks jau pats izvelās sevi izolēt, un neklausās, kad pasaule klauvē pie durvīm, bet ir tā, ka pat ar visu self-imposed exile viņš tik un tā ietekmē vidi, viņš ir viens no pasaules stūrakmeņiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 22nd, 2012 - 11:36 pm
vinjsh ir, un vinjsh ietekmee, bet man aizvien tumshaakas aizdomas maac praatu, ka nekad naakotnee nebuus izveeles iespeeju, ko tieshi es ietekmeeju. un man ir neremdinaama un nedaudz ruugtena viilusies interese, kaapeec cilveeki, vai varbuut tikai es izveelas, grib ietekmeet un iesaistiities kaut kur kas vinjiem neatbilst un nav sasniedzams un piemeerots
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skaudri on October 22nd, 2012 - 11:41 pm
mums lekcijā teica, ka "brīvās gribas" nav. nu un ? kas tur tik traģisks ? kāpēc ir tik svarīgi, ka, lūk, MAN jāietekmē pasaule, MAN ir jāredz, kā es deformēju, reformēju un atstāju SAVAS pēdas pasaulē ?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 22nd, 2012 - 11:43 pm
bet es negribu neko deformeet, es gribu iepriecinaat pasauli, un mazinaat entropiju.
tad kaapeec cilveekiem ir attiistiijies ego, ja vinjsh tikai traucee?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skaudri on October 23rd, 2012 - 12:17 am
Labs jautājums.
Iespējams, ego programmatūrā ir ielikts kā atspēriena punkts. Proti, sākumā ir nepieciešama Es - viņi, pārējie, citi nošķīrums, sākumā ir nepieciešama identitāte, individuālisms, jo laikam apriori pasauldvēselisms nemaz nav iespējams, tas ego laikam ir kaut kāds original sin, kurš paredzēts programmatūrā, lai nodrošinātu efektīvāku visas sistēmas pastāvēšanu, lai nodrošinātu izaugsmi. daži pākrāpj pāri savam ego, citi uzsēžās uz ego, un tad viņiem vēl ilgi būs jātup visuma skolā.
Ādams un Ieva jau nokodās no Labā un Ļaunā atzīšanas koka, un viņu grēks un nepaklausība jau arī bija plānā. Tas bija plānā, ka cilvēks sava ego dēļ iegūst zināšanas un prasmi nošķirt labo no ļauna. Un pēc tam, efektīvi izmantojot šīs zināšanas, viņam ir dota iespēja - ja vien viņš vēlās - mēģināt tuvoties, nonākt pēc iespējas tuvāk stāvoklim, kāds tas bija before the Fall from grace.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 23rd, 2012 - 12:39 am
pasaule, kas ir uzprogrammeeta ar objektiem, laikam pieprasa, ka praats arii kljust objekts. viss ir ierobezhots taadaa veidaa, kaut kadas hierarhijas veidojas. ai kaa man gribeetos atdot savu ego.
(Reply) (Parent) (Link)