22 October 2012 @ 10:04 am
 
dziivot noziimee, samierinaaties ar pasha radiito huinju, kas nemaz nav pasha radiita, jo tu esi kosmoss, kas daraas kaa labpatiik. veel arii tas noziimee skatiities kaa skaistums visos taa iemiesojumos sliid tev garaam, un tu tam nekad nevari pa iistam pieskarties un aiztureet. tas noziimee apklusinaat sevi, un ejot pa ielu, muljkjiigi pie sevis atkaartot 'es esmu apzinja kas atlokaas, kosmoss, jaa es esmu, un viss ir lieliski un man baigais prieks un pateiciiba, wooper, es esmu mazs taureniitis'
neko citu dziivee nevar dariit. esmu atklaajusi, ka liidzko tu meegjini sevi piespiest kaut ko dariit, kas nejuutaas dabiski, tad uzreiz ir pretiigi un skumji un gribas dzert un padoties. taapeec viss ko es sev varu jebkad vairs teikt ir ka es esmu mazs taurneiitis.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 22nd, 2012 - 01:01 pm
laimīgā. es tagad visu laiku piespiežu sev darīt viskautko un jūtos kā pretīgs taurenis, bet nevar ne dzert, ne pīpēt, tikai košļāt nikoreti. visvairāk man nepatīk runāt ar kolēģiem.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 22nd, 2012 - 07:51 pm
saprotu tevi, tev nemaz iisti dziivee nav bijis jaunieshu darbs, kur ir laid back kolektiivs, un viegli pienaakumi. cik ilgi tu jau nesmeekjee? un tu vispaar nedzer?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on October 23rd, 2012 - 02:52 pm
nedzeru vispār, jo nav jau ar ko. nepīpēju jau divas nedēļas vispār.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 24th, 2012 - 11:45 am
es arii vairs nedzeru. dzert ir forshi manupraat tikai sviniigos vai iipashos pasaakumos pa retai reiziitei.
malacis ka nepiipee, tev jau tas veel nav aktuaali, bet atceries, ka piipeeshana liek sejai novecot aatraak. un dzershana nogalina smadzenju shuunas.
(Reply) (Parent) (Link)