22 October 2012 @ 10:04 am
 
dziivot noziimee, samierinaaties ar pasha radiito huinju, kas nemaz nav pasha radiita, jo tu esi kosmoss, kas daraas kaa labpatiik. veel arii tas noziimee skatiities kaa skaistums visos taa iemiesojumos sliid tev garaam, un tu tam nekad nevari pa iistam pieskarties un aiztureet. tas noziimee apklusinaat sevi, un ejot pa ielu, muljkjiigi pie sevis atkaartot 'es esmu apzinja kas atlokaas, kosmoss, jaa es esmu, un viss ir lieliski un man baigais prieks un pateiciiba, wooper, es esmu mazs taureniitis'
neko citu dziivee nevar dariit. esmu atklaajusi, ka liidzko tu meegjini sevi piespiest kaut ko dariit, kas nejuutaas dabiski, tad uzreiz ir pretiigi un skumji un gribas dzert un padoties. taapeec viss ko es sev varu jebkad vairs teikt ir ka es esmu mazs taurneiitis.
 
 
( Post a new comment )
[info]skaudri on October 23rd, 2012 - 12:17 am
Labs jautājums.
Iespējams, ego programmatūrā ir ielikts kā atspēriena punkts. Proti, sākumā ir nepieciešama Es - viņi, pārējie, citi nošķīrums, sākumā ir nepieciešama identitāte, individuālisms, jo laikam apriori pasauldvēselisms nemaz nav iespējams, tas ego laikam ir kaut kāds original sin, kurš paredzēts programmatūrā, lai nodrošinātu efektīvāku visas sistēmas pastāvēšanu, lai nodrošinātu izaugsmi. daži pākrāpj pāri savam ego, citi uzsēžās uz ego, un tad viņiem vēl ilgi būs jātup visuma skolā.
Ādams un Ieva jau nokodās no Labā un Ļaunā atzīšanas koka, un viņu grēks un nepaklausība jau arī bija plānā. Tas bija plānā, ka cilvēks sava ego dēļ iegūst zināšanas un prasmi nošķirt labo no ļauna. Un pēc tam, efektīvi izmantojot šīs zināšanas, viņam ir dota iespēja - ja vien viņš vēlās - mēģināt tuvoties, nonākt pēc iespējas tuvāk stāvoklim, kāds tas bija before the Fall from grace.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 23rd, 2012 - 12:39 am
pasaule, kas ir uzprogrammeeta ar objektiem, laikam pieprasa, ka praats arii kljust objekts. viss ir ierobezhots taadaa veidaa, kaut kadas hierarhijas veidojas. ai kaa man gribeetos atdot savu ego.
(Reply) (Parent) (Link)