16 July 2012 @ 02:16 pm
 
Izklausaas stulbi runaat, ja tas nav par ko konkreetu. Bet viss, kas ir konkreets man izskataas peec mazas vienmuljas beerzu birzes un strautinja glezninjas, kur visi redz intensiivas personiskas nianses bet man riebj, kas piemiiliiga tiks pashu pamesta un peec 100 gadiem izstadiita muzejaa, kur visi vinju ar savu zheeliigo sentimentizeeshanu padariis vientiesiigu.
Man visas taas lietas lietas shkjiet, kaa, kad filmaas raada, kaa no kosmosa kamera tuvojas vientuljam benziintankam Amerikas tuksnesii, kur skan bailiigi vienmulja kantrii dziesma un resns onkulis aiz letes lasa aviizi un kriukshkjina pistaacijas, kameer pa tuksnesi ripinaas taas kruumu bumbinjas.
Man shitais viss ir pa shauru, un paarnjem auksta panika par taam mazajaam lietaam domaajot. Es juutu, ka es te atkaartojos, bet mieriigaakaa emocija uz ko es esmu speejiiga ir spiitiiga bravuura. Tas ir aptuveni taa, kaa speciaali novaartiities vagaa raveejot ar domu, ja jau man shis ir jaadara tad uzvilkshu divas dublju sviitras uz vaiga un metiishos iekshaa.
Tas par visaam siikajaam ikdienas detaljaam, kuraas cilveeki sevi tik sveetlaimiigi pazaudee, bet kas man nekad nesanaak.

Uz citas nots, nevaru vien sagaidiit, kad atgrieziishos dziivee, un vinja mani aizraus visaados vienmuljos un pashas negribeetos neceljos, un iztrenkaas visas manas daargaas iisteniibas domas, ko esmu te saveerpusi pa sveeto dabas un vienpatiibas laiku.
 
 
( Post a new comment )
cimone[info]cimone on July 16th, 2012 - 02:48 pm
es sevi bieži pazaudēju ikdienā, bet lielākoties tā ne tuvu nav svētlaimīga pazaudēšanās, jo gandrīz pastāvīgi urd vēlēšanās paskatīties no augšas un aizlevitēt apgaismotākos prāta stāvokļos.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 16th, 2012 - 07:39 pm
jaa, arii biezhi sevi piekjeru, ka par maz skatos uz visu plashi un no malas, par maz telpas un plashuma un apzinjas
(Reply) (Parent) (Link)
[info]skaudri on July 16th, 2012 - 04:20 pm
ar savu žēlīgo sentimentizēšanu padarīs nemirstīgu
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 16th, 2012 - 07:41 pm
paaraak daudz stulbas lietas ir nemirstiigas, jo vinjas ir pilniibaa apaugushas ar teiksmaam un sveshiem piepushkjojumiem. ai tas ir kaut kaads murgs, kopumaa.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skaudri on July 16th, 2012 - 08:37 pm
nav jau teikts, ka nemirstība ir kaut kas apriori vēlams
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 16th, 2012 - 08:44 pm
a vinjai ir taada peec sausas lgjikas likumiem aplama aprioritaate pieshkjirta gribas vai nee. varbuut taapeec, ka viss taapat ir nemirstigs kaut kaadaa modiigaa kvantu liimenii.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skaudri on July 16th, 2012 - 08:50 pm
varbūt būtu jāizšķiras, kas ir nemirstīgāks - viss esošais, kas it kā vienmēr ir bijis, pastāvēšana, kas ir, bija un būs, vai arī nekas. 'Nekas' varbūt izskatās mūžīgāks, tukšums kā pēdējais arguments
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 16th, 2012 - 09:05 pm
domaaju, ka lietas nevar vienu no otras atdaliit, viss turpinaas naakamajaa un naakamais turpmakajaa, pagaatne tagadnee un naakotnee, fiziski un idejiski, bezgaliigi. bet tas jau beernam skaidrs. ai stulbaas vaardu speeles, saakumaa jaaizshkjiras par kaadu 'nemirstiibu' ir runa, un vai tas vispaar ir svariigi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skaudri on July 16th, 2012 - 09:08 pm
bieži bail, ka viss ir svarīgi (jo pārāk liela atbildība un uzmanība jāuzņemās uz pleciem, ja jāsāk skaidrot sev vai citiem, kas tad neesot svarīgs), šķiet, ka, ja kaut ko būsi palaidis garām, nepamanītu, neievērotu, nepiesauktu, tad viss. bet tas tā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 16th, 2012 - 09:14 pm
ja kaut kas ir vareni svariigs un jeedziigaaks par otra pasaciito, tad ( jebkuraa gadiijumaa) ir veerts pacensties. man pashai nepatiik ka es un droshvien vairums cilveeku tik ljoti ieklemmeejas uz savu domu, ka ja otra arguments ietver nepietiekami daudz atsleegvaardu un detalju, tad tas pirmais murgojums defaultaa paarbraazhas sakariigaam domaam kaa upe paari
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skaudri on July 16th, 2012 - 09:34 pm
'when people think you're dying, they really, really listen to you, instead of just.. instead of just waiting for their turn to speak?' , tas laikam bija cīņas klubā
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on July 16th, 2012 - 10:50 pm
cilveeki klausaas ljoti selektiivi, pati es pusi nedzirdu no taa ko man saka, labaak ja uzraksta. ne reizi skatoties ciinjas klubu nepiefikseeju tik gudru atzinju
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skaudri on July 17th, 2012 - 12:35 am
nevis nedzird, bet negrib dzirdēt. to var mainīt.
(Reply) (Parent) (Link)