01 January 2012 @ 11:53 pm
nostromo  
manupraat lieliskaakaa sieviete pasaulee ir eleena riplija
visi maanaas un nekas nav one and only
vispaar es disintegreejos
man uz zemes nav interesanti
 
 
( Post a new comment )
(Anonymous) on January 2nd, 2012 - 02:25 am
nav jau nesaprotami, ka traģēdijas šķiet pievilcīgas, tomēr, lasot tevi, arvien vairāk rodas sajūta, ka tu slīksti kaut kādā bezgalīgā egoismā, jebkuru savu noskaņojumu nostādot par galējo patiesību pāri visam citam. tomēr tas noskaņojums ir tik mainīgs, ka es šaubos, vai to vispār ir jēgas pat fiksēt. ir daudz skaistu notikumu, cilvēku, vietu un lietu ārpus tā fokusa, kas ieciklējies uz savām obscure sajūtām. pirms tu ņem ļaunā vai pirms tava māsa man uzbrūk, ka es atkal kaut kur nespēju saskatīt lielas smadzenes, es vēlos pateikt, ka tu man ļoti patīc un es tev vēlu tikai labu, tiešām. tavi ieraksti - iespējams, tieši tāpēc, ka tik izplūduši - ļoti bieži ļauj asociēties ar sevi, radot ilūziju, ka esam ļoti līdzīgi cilvēki, tāpēc man arī zināma neiecietība liek emocionāli pļaukāt tevi, sevi un visus pārējos, kas pārāk bieži savās galvās uzvedas kā izlutināti bērni. ciparu maiņa varbūt arī neko nenozīmē, tomēr lai jau kalpo par iemeslu novēlējumam šogad kļūt par labestīgāku cilvēku gan pret sevi, gan pārējo pasaulē.

novītuši rododendri
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 2nd, 2012 - 04:35 pm
man gribeetos domaat, ka man taa faaze, kad dramatisms shkjiet pievilciigs un to be indulged in as a drug or lifestyle, ir pagaajusi. pati jau vienmeer esmu uzsveerusi, ka jebkura inde un pretenciozaas muljkjiibas ko rakstu ir tiiri evoluucijas, atminju un spiitiibas noluukos. man, piemeeram shkjiet, ka jebkursh garstaavoklis vai doma ir patiess kaut uz sekundi un ir likumsakariigi ka tas izbeidzas un peecaak shkjiet dumjsh, viss ko te rakstu ir stream of consciousness nevis ultimate truth.
tev nevajag mani jude the obscure njemt pie sirds, viss ir paaraak bezsvariigi un neiespeejami. bet pateicos par veeleejumiem, tieshaam nesaprotu kaapeec veel vispaar tik neatsauciigam cilveekam kaa man veers uzmaniibu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on January 2nd, 2012 - 07:25 pm
tu mani nomierināji, paldies. bet kāpēc neatsaucīgam? tu esi pietiekami atsaucīga, un tu katrā ziņā esi pieklājīga, ka vispār mūsu dienās ir viskrutāk, tā kā beidz brīnīties. tu esi pelnījusi gan uzmanību, gan vēlējumus, gan ko tur vēl ne - kā jau jebkurš dzīvs un kaut ko jūtošs cilvēks.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 2nd, 2012 - 10:40 pm
paldies tev, negribu kljuut sentimentaala, bet tu man arii patiki un vienmeer paliksi sort of misteerija un ceru ka tev tagad dziivee iet prieciigi un laimiigu jauno gadu tev.
(Reply) (Parent) (Link)