15 October 2023 @ 05:58 am
 
HOW can you possibly allow a Hamas demonstration in central London? Why doesn't somebody organize pro Putin invasion demonstration as well since we'real at it?

I think that just proves that police is impotent limp bizkits, and if something like Hamas/Isis would start to attack groups of people in UK they would just do nothing and utter something like..we have to be tolerant to all groups of human expression because of one love 🌈

Human desperate idiocracy HURTS my mind..
 
 
( Post a new comment )
extranjero[info]extranjero on October 15th, 2023 - 10:31 am
Un ne tikai to. Kad krievi tikai vēl uzbruka Kijevai, daudzi rietumu politiķi privāti stāstīja, ka no dzīvību aizsargāšanas viedokļa būtu labāk, ja rietumi vispār nepalīdzētu Ukrainai un ļautu krieviem ātri sakaut un okupēt visu Ukrainu. Tā būtu mazāk kritušo un upuru.

To pašu domu rietumu kreisie privāti pauž attiecībā uz Izraēlu. Protams, publiski jau viņi to ietērpj vārdos, kā atbalsts Palestīnas civiliedzīvotājiem, bērnu aizsardzībai utt.

Daži cibā godīgi atzīst, ka būtu labāk, ja Izraēlas nebūtu. Bet tā ir maldīga doma. Tas nevis samazinātu upurus, bet ilgtermiņā tikai pavairotu tos.
(Reply) (Parent) (Link)