31 August 2023 @ 02:10 pm
 
Also, I am so excited about JP fight with Canadian psihologu disciplinary. Man ir pat tāda sajūta, ka šis ir tikai kārtējais likumsakarīgais posms viņa dzīvē, kā patiesības nesējam. Of course you get in trouble by speaking the truth, it cannot be any other way. Savāds Jēzus arhetips jā, cerams tikai ka sans krusifikācija. This will be the most exciting battle of free speech to enfold, and oh, I hope he is victorious. Truth must prevail, reality must prevail.
 
 
( Post a new comment )
mapats[info]mapats on August 31st, 2023 - 04:29 pm
Likt cerības tikai uz citu veiksmīgumu atsitot korumpētas sistēmas mēģinājumu pakļaut taisnības teicēju būs naivi. Viņš uzvarēs, kautkādā veidā noteikti, bet Taisnības lāpa jānes visiem pēc iespējām.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 31st, 2023 - 05:23 pm
Taa ir, protams. Bet iedvesmojoshi liideri moraalei noteikti nekaitee.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
mapats[info]mapats on August 31st, 2023 - 08:17 pm
Līderi ir svarīgi ar nosacījumu, ka līderiem skatās uz pirkstiem un vērtē viņa izteikumus, lai gadījumā, kad līderis sabojājas var uzreiz izlabot virzienu, jo savādāk sanāks kā liberāļu līderu vadītajai cilvēces daļai - vienvirziena ceļš uz bezdibeni.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 2nd, 2023 - 12:39 pm
Protams, tikmēr kamēr viņi saka patiesību, nav iemesla viņus apšaubīt. Ir lietas, kas man arī šķiet neērtas JP repertuārā, bet lietas par kurām viņš tiek apsūdzēts visas šķiet blatant meli.
(Reply) (Parent) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on August 31st, 2023 - 05:57 pm
He will lose. The Antichrist is here and JP is no Jesus at all.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 2nd, 2023 - 12:40 pm
That is very pessimistic, which is understandable. I guess we shall see. But it would be so great of God to grant himself this win. Just turn people's minds already..
(Reply) (Parent) (Link)