31 August 2023 @ 08:12 am
 
Honestly, noskatīties kā Notinghilas karnevālā kaut kāda pusplika bočka rīvējas un tresī pret policista bikšupriekšu, kamēr viņš tur stāv kā impotents stabs, un kā vēlviens 'svinētājs' vēl citam policistam šauj pakausī ar ūdenspistoli, kamēr policists atkal stāv kā impotents stabs.. un tikmēr kaut kur citur distopijā tikko notiesāts pedofīls izdomājis, ka ir sieviete, uzvilcis rozā kreklu, šortiņus un uzlicis matu stīpiņu, un tagad mēs visi kolektīvi rociņās sadevušies, tur tiesnesis, policija, mēdiji viņu uzrunājam 'cienījamā dāma', lai neaizvainotu viņa trauslo dvēselīti. Reāli gribas kaukt kā deranged vilcenei. Frankly Mr. Shankly this shit is utterly fucked.
 
 
( Post a new comment )
black_robin[info]black_robin on August 31st, 2023 - 01:29 pm
"Viss tiks noliegts. Viss kļūs par ticības apliecību. Tā šķitīs saprātīga nostāja – noliegt, ka iela ir bruģēta; tā būs reliģiska dogma – apgalvot, ka iela ir bruģēta. Tā šķitīs racionāla tēze – postulēt, ka mēs visi atrodamies sapnī; tā būs mistiķa apskaidrība – teikt, ka mēs visi esam nomodā.

Tiks sakurti sārti, lai apliecinātu, ka divi plus divi ir četri. Tiks krustoti zobeni, lai pierādītu, ka lapas vasarā ir zaļas. Mums nāksies aizstāvēt ne tikai cilvēka dzīves neticamos tikumus un saprātīgumu, bet arī kaut ko vēl neticamāku – šo milzīgo, neiespējamo Visumu, kas lūkojas mums sejā. Mēs cīnīsimies par acīm redzamiem brīnumiem, it kā tie nebūtu redzami. Ar dīvainu drosmi mēs raudzīsimies uz neiespējamo zāli un debesīm. Mēs būsim tie, kas ir redzējuši un tomēr ticējuši."

https://telos.lv/par-neiecietibu-un-fanatismu/
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 31st, 2023 - 04:02 pm
It literally feels like this!

It feels like these people are zombies, utterly hijacked, posessed, unreachable! Like some sort of parasite is eating away on peoples' brains.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
black_robin[info]black_robin on September 1st, 2023 - 12:17 pm
Izlasīju, ka to "dāmu" rozā kreklā nemaz cietumā neliks.

Un vēl šo:

According to recent figures from a Freedom of Information Request submitted by the BBC, over 700 sex offenders have gone “missing” since changing their names through the process of deed poll, which takes approximately 15 minutes to complete, in the period between 2019 – 2021.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 2nd, 2023 - 02:00 pm
Skaudri un enraging.
(Reply) (Parent) (Link)
ctulhu[info]ctulhu on August 31st, 2023 - 01:35 pm
/ tiesnesis, policija, mēdiji viņu uzrunājam 'cienījamā dāma'/

Bet nu noziegums ir noziegums, cienījamā dāma sēdēs cietumā tieši tāpat kā ja viņš būtu nosaucies par veci vai zaķi vai dajebko.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 2nd, 2023 - 02:00 pm
Clearly not, lētticīgais.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
ctulhu[info]ctulhu on September 2nd, 2023 - 02:11 pm
Nu paga vai tad sieviete nevar būt pedofils?
(Reply) (Parent) (Link)