20 June 2023 @ 01:27 pm
Furrstration  
I literally wouldn't care if teenagers want to identify as cats and we all have to accept it. Es vienkārši ķiķinātu savā kartupeļu dārzā un irgātos par mūsdienām, papiņ. But as of S, mani viss šis vājprāts tik ļoti trigero un rausta. Jo ko gan lai es viņam atbildu par pasauli, kad viņš sāk prasīt? Plus skolas vispār šķiet kā Gotham's finest mental asylums. I feel like we will have to make some super hard decisions, if some conservative hero on a white horse does not slay all these rainbow dragons.
 
 
( Post a new comment )
J. S. Badger[info]217 on June 20th, 2023 - 04:36 pm
ja bail par skolām, tad iesaku izvēlēties vai nu CofE pārvaldītās vai katoļu skolas, nevis non-religious, tur būs tuvāk Tavam pasaules uzskatam, protams, ļoti atkarīgs arī no katra audzinātāja, mums, piemēram, iekš CofE reception klasi vada superīga no vienas puses (jo labi iemāca lasīt, rakstīt un ciparus), bet no otras puses drausmīga breinvašotāja, tā ka bērniem ļoooooooti daudz par džīzasu tiek stāstīts, man pilnīgi nelabi metās, gaidu, kad pabeigs šo gadu, savukārt Year 5 skolotājs ir as gay as they come un kristietību pin ieksā vienreiz gadā, tā kā ieteicams droši vien parunāties ar skolotājiem iekš izvēlētās skolas, bet kopumā anglikāņu un katoļu droši vien tev patiks labak neka parastās
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on June 20th, 2023 - 04:49 pm
Thanks for the tip, es par to neiedomaajos. Tho my fear is that when it comes to humans they can twist even Jesus teachings to reflect their ideologies. Oh well, I'll deffo do some research. Paldies!!
(Reply) (Parent) (Link)