metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-06-10 14:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
44. diena, 10.06.2015
Tātad. Ieraksti šajā laikā ir bijuši vairāk kā neapmierinoši. Šodien jau ir trešdiena. Es patiesi grēkoju ar ierakstiem šeit...

Tas laikam tāpēc, ka uzturēt svaru ir daudz demoralizējošāk nekā to mest nost. Tu sēdi un domā, ka Tev vēl ir jāapēd tas un tas, Tu domā par to, ko gan vēl varētu ieštaukāt sejā, jo "var taču to darīt" un tā man tā svara turēšana vairāk asociējas ar ārprāta murgiem kuros tiek ēsts viss, kas pagadās, plāns aizmirstās, slinkums taisīt ēst un atbildības sajūta vispār pačākst. Visvairāk jau laikam tas, ka pazūd atbildība un atskaites sitēma.
Lai vai kā tur nebūtu, es nolēmu turpināt iet uz priekšu. Divas nedēļas bija initial plānā turēt svaru, tagad tas arī būs izdarīts un var doties tālāk. Ļoti gribētos tikt zem 94 pie nākamās svēršanās, taču tas arī ir mazliet nereāli. Uzsākti ir spēka treniņi un divas ir izskriets. Pastāv iespēja, ka svars turēsies tāpēc vien, ka mainās ķermenis uz vairāk muskuļiem. Arī tas būs OK. Tik neiekrist kaut kādā snaudošajā momentā. Man gan ir kādi 20 kg ko es vēl varu mest nost, tāpēc es sevišķi nevaru novelt svara celšanos uz muskuļiem.

Lai nu kā tur būtu. No aktivitātēm man šodien bija:
2.6 km skrējiens 250 Cal
3 km gājiens 200 Cal

Tas man dod totālā izklaides uz 1430 Cal.
Brokastis
Mani spēka pieni, kas bija iegādāti manām brokastīm, izrādījās izēsti- otra puse bija nolēmusi, ka tie ir deserti, ko es nopirku, lai viņu lutinātu.
Tāpēc atkal ar lieso pienu.
62g Trauben Nuss Musli (~230 Cal)
140g 0.5% Piens (50 Cal), Marge, ja nu kādam interesē
Pusdienas
1L 2% Kefīrs (~500 Cal)
Pēcpusdienas uzkoda
1 banāns (~100 Cal)
Vakariņas
500 ml Frikadeļu zupa (~300 Cal)
1 šķēle maizes (~86 Cal)
4g Sviests (29 Cal)
25g Siers (69 Cal)
30g Šķiņķa (49 Cal)

Un ar to mēs nobeidzam mūsu ansambli šodienai. Iespējams, ka tiks iets uz mājām ar kājām, par ko es šaubos. Baigi. Jebkurā gadījumā, ja nu es kaut ko tādu darīšu, tad droši vien pietiks kaloriju vēl vienai maizītei. Ir protams mazliet sarežģīti domāt par to, ka viena maizīte ir ap 230 kalorijām. Ļoti daudz :(

Lai vai kā tur nebūtu. Back on track and full speed ahead! Lai arī turēt svaru bija demoralizējoši un grūti, cerams, ka atgriežoties pie diētas rutīnas un ierobežojumiem man būs vieglāk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?