metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-06-04 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
38. diena, 04.06.2015
Ja Ziema vēl ar savu popkornu nav aiztinusies pie kāda cita bloga ķērkt savu ķērcamo, tad lūdzu- šodien pārēdos saldo bruneti. Tāpēc, ka alkoholu dzert šķita vēl izšķērdīgāk. Redzēs, kā tas atsauksies uz sestdienas svēršanos.

Jebkurā gadījumā, riktīgi izsita korķus. Šķita, ka tikšu visam skaisti cauri ar lielisku garastāvokli. Līdz kamēr nepiezvanīja māte un neizsita man korķus. Es jau tā ļoti slikti tieku ar viņu galā, bet viņa vienkārši ar dažiem vārdiem var mani novest līdz ārprāta robežai. Atnācu mājās, uzrēcu virsū otrajai pusei, savācu mājas atslēgas un aizgāju. Un tad palika stulbi, jo zināju, ka es to visu daru tāpēc, ka tā čūska iedirsa dvēselītē. Aizgāju uz veikalu un domāju, ka jāpaņem pāris aliņi, varbūt kāds alkohols, uzdzeramais, kaut kas tāds. Un tad es domāju, ka pietiek but krānam, ka es jūtos šausmīgi par sabļaušanu uz savu otro pusi. Nokāru degunu, nopirku augļus, saldo bruneti un stroop-vafeles un aizvilkos mājās. Atvainojos otrai pusei un apēdu uztaisītās vakariņas un dažas šķēles saldās brunetes un sešas stroop-vafeles. Korķi un kalorijas izsisti no ritma, bet mājās vismaz miers un tikai saldumi salikti kuņģī, un arī jau pēc atvainošanās un pēc vakariņu apēšanas. Nu, vismaz tas.
No sporta- nekas. Es vienkārši slinkoju un nedaru neko. Skriet ir pārgribējies, pārgājis otrajā plānā. IZvairos no noguruma. Bet ilgi jau nevarēs, drīz Ventspils skrējiens. Ar jauno skaisto svaru. Cerams. Atkarībā no tā, kas notiks ar maniem "korķiem" nākotnē.
Brokastis
80 g Trauben nuss Tropu muslis 287 Cal
165 g Liesā piena 60 Cal
Pusdienas
1L kefīrs 500 Cal
Vakariņas
240 g vārītu balto makaronu ~314 Cal
2 gab ceptas zivs 268Cal
Salāti ~38Cal
Naksniņas
Saldumi ~765 Cal, un tas ir aptuveni. varbūt vairāk.

Log it, walk away.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ziema
2015-06-06 00:54 (saite)
Ar tādu māti vnk nevajag komunicēt. Kopš esmu pātraukusi saziņu ar veselu rindu tiešo asinsradinieku, mana dzīve ir kļuvusi jūtami patīkamāka.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?