metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-19 10:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
23. diena, 19.05.2015
Šodien izrādās, ka būs atkal sociāls pasākums. Protams, ka vakarā. Es vairs neatceros nedēļu, kad nebūtu bijis jādodas uz sociālu pasākumu. Un man tas ļoti patīk, viss jau ir kārtībā. Bet diētām reāli nepalīdz. Mēģināšu ierakstīties tajā pašā plānā, kurā pagājušajā nedēļā- gāzēts ūdens ar piedevām (citrons, greipfrūts vai apelsīns), un uzkodas pieklājīgā daudzumā, bet ne uzkodu līmenī, kas tiek liktas sejā runājoties. Un otra puse būs jāpamet zem tanka- būšu šoferis.
Būs arī jāizdomā kā vislabāk tikt cauri dienai. Vakar izsalkums sita augstu vilni un vakarā tā vien roka sniedzās pēc visa, ko vien varēja atrast. Izdzēru glāzi ūdens un nolēmu, ka īstenībā, jābeidz vakars- aizgāju gulēt 22.00. Un šodien ir liels prieks par to. Varbūt būs vieglāk nekā bija vakar.
Fiziski:
3.5 km pastaiga ~245 Cal

Tas man dod 1490 Cal šodienas izklaidēm. Ar zirņu/lēcu zupu tas nav nekas daudz. Godīgi, es šādas zupas taisīšu tikai pēc tam, kad atgriezīšos pie svara saglabāšanas misijas. Vienā bļodiņā ietest iekšā 500 Cal šķiet brutāli daudz. Es varētu apēst stipri vairāk kaut kā cita. Vai vismaz man būtu lielāka vaļība attiecībā pret našķiem. Kaut kā tā.
Brokastis
100 g Trauben Nuss Auzu pārstas (370Cal)
160 g Piens 0.5% (55Cal)
Rīta uzkoda
1 konfekte putna piens ~50Cal
Pusdienas
500 ml zirņu zupas (~500Cal)
Pēcpusdienas uzkoda
1 ābols ~95 Cal
Vakariņas
Kas jau būs uz galda pasākumā :p


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?