metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-18 01:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par nedēļas nogali
Lai saglabātu apmēram pilnīgu aprakstu savas diētas norisei būtu galēji nepieklājīgi nepastāstīt arī par galējību nedēļas nogali.

Sestdiena sākās ar svēršanos, kas jau ir apraksīta un iz skaidrs, ka iepriekšējā nedēļas nogale man nesabojāja ceļu uz leju. Es to vēl joprojām norakstu uz mēnesi. Nākamajā nedēļas nogalē tā toč nevarēs izklaidēties.
Sestdienā
Otra puse nolēma, ka ir mani cietusi pietiekami ilgi un prasīja, vai mēs kā smalki buržuji nevarētu brokastis ieturēt kādā konditorejā. Pēc sestdienas veiksmīgās svēršanās, man protams, ka garastāvoklis pie punktiem 100 un vajag iet uz konditoreju. Tur mēs bijām ieplānojuši apkrauties ar bulciņām un sasist sejā cik daudz līdīs. Taču tad, kad es biju uz vietas tur, es sapratu, ak pilngraudu sēklu maizes pica mani vilina vairāk par visām bulciņām, kas tur bija. Izņemot karameļu bulciņu. Nu, karameļu bulciņu vajadzēja. Attiecīgi:
Brokastis
1 Karameļu bulciņa
1 pilngraudu sēklu picas šķēle ar vistu un ananāsu
Pusdienas tika ieturētas pēc ilgas vazāšanās pa veikaliem un kaut kādu lietu meklēšanas. Tika atrasts aziātu ēstūzis un paņemts kas jau izskatījās gards:
1 liela porcija ar makaroniem (nūdeles)
1 porcija ar saldskābo vistu
1 maza porcija salātu, tīri skatam
Un protams, ka vakariņas tika izlaistas vairāk vai mazāk, jo bija jāiet un jāēd popkorns kinoteātrī ar fantu.
1 vidējais popkorns
500 ml Fanta
Pēc kā protams, ka nebija miera, bija jāiet un jāskatās, ko vēl var iebāzt sejā- šoreiz naksniņās bija:
3 aliņi
80 g halvas
Kam nav slinkums, lūdzu, rēķiniet, taču es pat par to nedomāšu. Kaut kur pāri 3000 Cal ir, taču es arī skrēju 10km un bez otras puses atbalsta es šķiet, ka īsti nevaru :D Nu pavelkos es līdzi, pavelkos.

Svētdiena gan jāatzīst, nesolījās būt labāka. Es gan neskrēju Lattelecom, jo ir jāpūšās un jāgatavojas citiem skrējieniem. Vēdergraizes gan es dabūju pēc pilnas programmas- popkorns ir nāve. Nu, tā, vairāk vai mazāk nāve, bet garšīgs maita :)
Brokastis bija klasiskās, jo otra puse gan skrēja Lattelekom, tur vajadzēja veselīgas brokastis. Pusdienas bija vispār grāvējs- pēc vairāku stundu sēdēšanas un stāvēšanas un iešanas un gaidīšanas un pārsalušiem pirkstiem fotografēšanas tiku mājās. Un mans prāts tikai nesās pie mana saldējuma, kurš tur jau pacietīgi gaidīja no pagājušās nedēļas. Es pat atceros par viņu, jo otra puse viņu žēloja kaut kad ap to laiku. Nu, lūdz- tā arī aizgāja ~800ml saldējuma.
Un vakariņās draugi mūs uzaicināja uz pēc skrējiena picu. Paštaisītu piciņu ar koliņu. Un čipsiem.

Tā uzliekot to visu uz papīra izskatās diezgan... krimināli. Krimināli laikam būs visīstākais vārds. Bet tad no otras puses... Nu, īstenībā nav otras puses. Ir stulba izlaišanās.

Vajag labāku plānu nedēļas nogalēm. Tā kā reālu plānu ar ēdienreizēm, jo nedēļas nogalē negatavoju ne es ne otra puse. Pilnīgs čill. Tas iespējams būs tas, kas būs jāpamaina. Un kad gan vēl labāks laiks kā augoša mēness laikā ;) Un ja to varētu salabot, tad svara problēma īstenībā gandrīz vai pati no sevis varētu atrisināties. Šī bujānīšana nedēļas nogalēs varētu arī būt tas iemesls, kā es šo gadu laikā varēju pieņemties svarā tik nemanāmi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?