metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-18 13:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
22. diena, 18.05.2015
Pēc vētrainās nedēļas nogales (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē) man ir sajūta, ka varētu arī neēst vispār. Bet arī lēnām ir piezagusies domu apskatīties, ko īsti nozīmē tās mēness fāzes un kādu iespaidu tas atstāj uz organismu.
Pēc teorijas, iespaids liels, efekts liels, viss ir ļoti skaidri un viegli saprotami, skatamies, kad mēness aust, skatamies, kad mēness dilst un attiecīgi no tā štaukā sejā vai arī neštaukā sejā.
Līdzi tam arī it kā nāk apetītes izmaiņas, jo redziet, kad neiet labumā, tad arī apetītes nav, bet tad, kad iet labumā, tad apetīte arī ir augusi. Attiecīgi, Tu vai nu cīnies ar sevi, vai arī apčakarē sevi. Ļoti interesanta teorija. Tas gan tikai nozīmē to, ka nāksies pieskatīt nākamās divas nedēļas savu paiku, un ja nedēļas beigās rezultāts nebūs tāds, kādam tam būtu jābūt pēc tīrās matemātikas- nāksies sākt ticēt mēnesim.

Jebkurā gadījumā. No izklaižu sākuma vēders ir zaudējis 5cm. It kā daudz, it kā nav tā, ka baigi justos. Lai vai kā tur būtu, efekts ir jūtams uz svariem, iespējams, ka arī būs drīz redzams kolēģiem, tad gan nenoslēpsies un sāksies ilgais ceļš kāpās ar visiem jautājumiem un pamācībām. Neviens nepaslinko ar padomu par to kā pats vai māsīcas tantes meita ir nometusi svaru, un vīra kolēģa dēls arī tā patās. Tā kā jaunas drēbes nebija paredzēts pirkt vēl līdz apmēram vasaras beigām, iespējams izdosies no daudz komentāries izvairīties kaut vai šī iemesla dēļ. Jostai tik papildus caurumu jāizsit. Tā jau stipri par platu ir palikusi.
Šodiena gan arī ir diezgan aktīva citos aspektos.
Aktivitātes
7 km ar riteni ~250 Cal
5.4 km ar kājām ~400 Cal

Tas man dod izklaidēm 1700 Cal.
Un šodienas izklaidēs man ir paštaisīta zirņu zupa. Viss tika nosvērts un izmērīts, lai saprastu apmēram, ap ko lietas grozās. Zirņu zupa ir viena ļoti "smaga" zupa. Pēc maniem aprēķiniem viņā sanāk 100 Cal uz 100g (vai arī 85Cal, es nesaprotu, vai man katls ir 2.5L vai arī 3.0 L). Tā kā šonedēļ sanāks samazināt ēdiena apjomu. Vai arī paaugstināt aktivitāti. Abi būtu labi.
Brokastis
100 g Trauben Nuss Auzu pārstas (370Cal)
160 g Piens 0.5% (55Cal)
Rīta uzkoda
1 ābols ~95 Cal
Pusdienas
500 ml zirņu zupas (~500Cal)
Pēcpusdienas uzkoda
1 ābols ~95 Cal
Vakariņas
500 ml zirņu zupas (~500Cal)
1 šķēle maizes (~86 Cal)



Šo dienu es mēģināšu noslēgt ar vieglu pastaigu. Es pieņemu, ka tas varētu nākt par labu. Kādu mazu aplīti apkārt kādam no parkiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?