metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-16 11:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
3. Nedēļas atskaite
Tātad tā. Bez īpašas ņemšanās jāsaka cipari. 3. Nedēļas svēršanās rezultāti ir : 96.5 kg. No iepriekšējās nedēļas svēršanās 97.3 kg- 96.5 kg= 0.8kg. Tieši tas uz ko tēmēju pagājušajā nedēļas nogalē.

Protams, ka nedēļas vidū es jau sāku domāt, ka šī būs laba svara noturēšanas nedēļa. Es gan izlaidu aprakstus par divām dienām, taču tajās daudz kas nemainījās no ierastā ritma, un es pat varbūt aiziešu atpakaļ un viņas aprakstīšu, lai nav iztrūkstošo dienu.
Jebkurā gadījumā, šī nedēļa man pierādīja, ka var ēst arī to, ko iegribās, tikai tik daudz, ka nav pārāk daudz. Es esmu tik ļoti excited par šo rezultātu. Taču arī jārēķinās, ka no šejienes sāksies cīņa ar sevi- gribēsies sev visu laiku kaut ko atlaut, jo gan jau būs ok. Bet nebūs, ir jābūt kontrolei un ir jābūt disciplīnai. Galvenais jau disciplīnai.

Un laikam ir jāsāk ticēt mēness fāzēm, tās teica, ka līdz 18.05 nekas neies labumā un būs labs laiks diētām. Tas gan laikam nozīmēs, ka sākot ar 18.05 viss ies labumā. Laikam būs jāsagatavojas divām nedēļām strikta režīma, vai arī divām nedēļām bez svara zuduma. Redzēs, kas ir kas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?