metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-10 08:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Otrās nedēļas atskaite
Lai cik stresaina nebūtu bijusi pagājusī nedēļa, nācās svērties tā vai tā.
Svari šodien rāda 97.3 kg. Pirmā nedēļā bija 98.8 kg. Kopsummā tas dod 1.5 kg kritumu.
Un tas vēl joprojām nav pareizi. Tas ir ļoti jauki to redzēt uz svariem, taču es atkārtošos, vairāk kā 1 kg kritums nedēļā nav veselīgi, vai labi.
Programma tiks pieķīlēta atkal. Tā, lai tas zudums nav tik ļoti dramatisks. Iespējams tas dos iespēju iemainīt 0.5% pienu pret piena spēku. Iespējams tas palīdzēs muskuļiem ar stresu. Un pēc idejas vēl joprojām būs tās pašas brokastis. Nākamais, ko varētu mainīt varētu būt vakariņu ēdieni. Iemainīt zupu pret salātiem ar gaļas ēdienu. Pašlaik gaļa ir pārāk smaga tik smalkam kaloriju plānam. Iespējams, ka pēc pielāgošanas būs vieta arī lielākam gaļas gabalam.
Šīs nedēļas laikā es sapratu, ka esmu šausmīgs rutīnas radījums. Man patīk, ka es precīzi zinu, ko es ēdīšu. Man patīk tā doma, ka viss ir izplānots. Kā arī es jūtos nožēlojami, ja kait kas izkrīt. Iespējams tas ir kas dziļi iesakņojies psihē, ka man patik, ka man pasaka ko darīt, un es daru. Es saprotu, ka plāns ir paštaisīts un tikai mana iniciatīva, bet skaidrs plāns vienalga ir ļoti forši. Un patīkami. Spontānas lietas var gaidīt kad būšu labā svarā.

Starp citu, šķiet, ka nekur neminēju, kāds ir tas pēc kalkulatoriem noteiktais "ideālais" svars man. Tas ir 73 kg. Man gan šķiet, ka tās ir pupu mizas, jo ja pareizi atceros, kad biju riktīgi formā sporta skolā un sveru 73 kg, es vēl nebiju pilnā savā augumā. Līdz ar to, es pat neskatos uz to, mans plāns pašlaik ir tikt uz augšējo daļu veselīgajam BMI. Kas mani noved pie nākamās domas...
Nākamās nedēļas svēršanās laikā man būtu jābūt ne vairāk kā 0.8 kg kritumam. Iespējams, ka tas nebūs nemaz tik grūti. Iespējams tas būs daudz grūtāk, nekā es domāju...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?