metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-10 08:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pilnīgs vāks

12. diena, 08.05.2015
Sveika, Gauja, darbā tik liels stress nav bijis sen. Šķita, ka netikšu cauri dienai, šķita, ka varētu ap 15.00 vienkārši doties mājās, ieritināties migā un nekustēties. Pēc ikmēneša apsekošanas sapratām, ka sistēma ir nobrukusi un nāksies sistemātiski to labot. Tā jau 4 stundas pakāsām, bez ēdiena, labi, ka līdzi bija viens banāns... Tad sekoja vēl 3 stundas ar priekšnieku pa telefonu, kamēr sapratām, ka nāksies to "pacelt" uz augstāku līmeni. Dusmas, ēst gribas, un vispār pilnīgs fui. Principā, diena, kad ēdu veikala paiku. Vēl joprojām tā bija solanka, bet nu, kā sapratu no komentāriem- tukša paika.
No aktivitātēm šodien bija:
3.5km kājām uz darbu ~350 Cal
3.5km riteni no darba ~135 Cal
Tas manām gastronomiskajām izklaidēm deva 1 500 Cal.

Brokastis
100 g Trauben Nuss Musli (370Cal)
160 g Piens 0.5% (55Cal)
Starp citu, lssiju, ka cilvēki, kas ēd vienu un to pašu noteiktā ēdienreizē patērē mazāk kalorijas. Viņiem ir mazāk iespējas jaut kur nošaut garām un pielikt vairāk kaloriju nekā viņi domā. Tas ir tāpēc, ka viņi nav trenēti uz aci noteikt visu laiku mainīgās pārtikas kaloriju daudzumu.
Rīta uzkoda
1 banāns ~100Cal
1 bumbieris ~ 100 Cal
Pusdienas
500 ml Soļankas (~250Cal)- internets saka, ka soļankā ir vairāk kaloriju. Taču rimi zupa izskatījās plānāka nekā manējās. Atstāju kā ir...
1 spēka rika ko rimi, tā ar sēklām 200 cal
Pēcpusdienas uzkoda
1 Bumbieris ~ 100 cal
Vakariņas
Šeit es pat nezinu, kas notika. Bija vienkārši daudz kas jādara. Un viss kaut kā sagriezās ne tā. Ēst taisīt negribējās, iepirkties negribējās. Neko negribējās. Piezvanīja draugi un teica, ka vieniem palikuši pāri darba kūka, lai nāku pakaļ. Nopūtos un aizgāju arī. Mazās mini kūciņas pilna kaste. Atdevu kasti otrai pusei un ieliku vienu sev. ~125 Cal
1 banāns ~ 100 Cal

Tas mani pārnesa 20 Cal pāri budžetam, bet hey, ēdu kūku :D vispār, jādomā par darba maiņu. Pēc šāda stresa es vispār nezinu, kā var palikt ne tikai pie diētas plāna, bet pie vesela saprāta. Kaut kā vienkārši fuuuuuiii. Bet tad no otras puses, man ir lieliska otrā puse. Un paldies tai par to.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?