metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-06 15:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
10. diena, 06.05.2015
Ja šodiena būtu svars, tad es būtu pie 110kg. Ir smagi. Ir reāli ļoti nepatīkami un smagi. Ēst gribas visu laiku, un nevis labās lietas, bet kaut kādus sūdus. Kolēģes atnestā šokolāde vienkārši sauca kaukdama. Brokastīs gribējās vienkārši stumt sejā maizi. Ar sviestu. Visu dienu šķiet, ka uz pleciem kāds sēž un gribas sevi vienkārši pažēlot. Gribas tā "Pai, pai, paņem kafiju ar putoto pienu un medutiņu, vai paņem karsto šokolādi, vai divas, paliks foršāk. Paliks vieglāk." Un tad protams ir racionālā daļa, kas saka- nafig, kā tas izskatīsies uz dienas plāna- es iemainīju vakariņas pret divām pulvera kakao glāzēm. Bet gribas tā vai tā.
Šodien sanāksmē gandrīz atlūzu. Laiks pretīgs, gaisa nav, viss fui. Un braucot pa ielām šķiet, ka kaut kas reāli nav normāli. Šodien viens onka pie kapiem gāja pa diogonāli pāri ļoti aktīvai satiksmei. Ne pa labi, ne pa kreisi. Visi izskatījās pat tādi samulsuši, neviens pat nepīpināja.
Nu, šodiena ir tāda sabotāžas diena. Bet es neļāvos. Paķēru vienu konfekti un "svvvvoooššššš" prom pie sava galda. Apēdu ar vislielāko prieku. Programiņa saka, ka tās tik 40 kalorijas. Ja tā ir tikai viena konfekte, tad OK. Ja tās ir 10, var pamāt ar rociņu vakariņām.
Tātad, šodien nekādas sportiskas aktivitātes. Kas mani iznes pie 1340 Cal. Nekas tāds par ko varētu dziedāt dziesmas. Bet gaaaaaannnnn jau.
Brokastis
100 g Trauben Nuss Musli (370Cal)
160 g Piens 0.5% (55Cal)
Rīta uzkoda
1 Banāns ~80 Cal un gribējās vēl. Ārprāts, kā gribējās vēl.
Un tad es padzēros. Gribējās vēl vēl joprojām, bet mazāk.
Pusdienas
500 ml Vistas zupas (~250Cal)
1 šķēle maizes (88Cal)
Pēcpusdienas uzkoda
1 konfekte 40 Cal
2 āboli ~190 Cal
Vakariņas
TBC

Šodien atkal paredzēts pasākums. Nav ne jausmas, kas būs ar to- iespējams pietiks ar kafiju. Smalkmaizītēm, saldējuma kokteiļiem un šokolādēm reāli nav budžeta. Jo vairāk šādi pasākumi, jo mazāk sanāk iespējas atļauties kaut ko, jo izkrīt sportiskās aktivitātes. Un tā visu laiku, deķītis tiek vilkts vai nu uz vienu vai otru sānu- vai nu sociālo vai sportisko. Attiecīgi- sabiedriski labs pončiks vai sportisks nekomunicētājs. Jēēeee... ;( Lieliski.
Jebkurā gadījumā- kaut kur vakar uzķēra aci līdz 18.05 īpaši labvēlgs laiks diētām jo redz mēness būs dilstošs. Redzēs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?