metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-05 18:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Devītā diena, 05.05.2015
Tātad... Šodien šķiet ka ir reāls pilnmēness. Cilvēki mazliet jūk prātā, dara ļoti dīvainas lietas. Pilnībā aizmirst savus pienākumus. Un aizmirst arī pateikt, kas ir nogājis greizi. Ļoti savāda diena.

No diētas perspektīvas laikam laba diena. Es visu laiku aizmirstu paēst. Pusdienas būtu palaistas garām, ja jaukā kolēģite mani neatnāktu un nesavāktu. Brokastis bija tikai tāpēc, ka inerces pēc paņēmu no ledusskapja pienu, nevis kaut kādas apziņas dēļ, ka būtu jāēd brokastis. Tas pats ar pirms un pēc pusdienu uzkodām. Vienkārši aizmirsu.

Šodien pēc pēdējo divu dienu vaļībām nosvēros, lai uztaisītu kontroli- traki vai nav traki. Svari bija uz 98.7, attiecīgi trakais kritums ir apstājies, litri alus un halvas kluči nav atstājuši iespaidu. Laikam tāpēc ka iekļāvos kaloriju ietvaros uz svara noturēšanu. Šaušalīgs lepnums par savu ķermeni. Un alus un vīns. Fuuuuck, tas bija tik labi.

Jebkurā gadījumā, nedēļa ir atpakaļ savas rutīnas sliedēs.
Brokastis
100g Musli 365 Cal
150g 0.5% Piens 55 Cal
Pusdienas
150g Mazsālīta laša ~221 Cal
1 tomāts 22 Cal
1 gurķis 16 Cal
1 paprika 31 Cal
1 glāze kefīrs 98 Cal
Vakariņas
1 cepta zivs fileja ~ 335 Cal
125 g vārītu brūno rīsu ~140 Cal
Pēc vakariņu izklaide
1 ābols ~90 Cal
1 Apelsīns 65 Cal

Ar šo laikam beidzam šodienu. Rīt būs jauna diena, šodien kaut kāds tizls garastāvoklis- ēst negribas taisīt uz rītdienu, kas padarīs rītdienu ļoti grūtu. Bet man atkal ir vienalga. Vienkārši slinkums. Varbūt vēl vakarā gaitā saņemšos un uztaisīšu, pirkt pārtiku ir nāve kaloriju budžetam. Vēl joprojām pārdomāju, vai es gribu mēģināt atkal piena spēku. Es parasti pēc pirmajiem pāris malkiem sāku rīstīties, paliek nelabi un nākamās pāris dienas nelaiž vaļā. Brrr... bet redzēs, varbūt vēl tikšu līdz tam.

Ak jā, tas viss man dod 1440 kaloriju patēriņu. Izskatās labi, ēst mazliet gribējās pirms vakariņām. Visā visumā, tagad ir vairāk laika bloka rakstīšanai, nav vairs jādomā par ēdienu tik daudz.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?