metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-02 23:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sestā diena 02.05.2015
Vispirms UPD par vakardienu. Vakar pasākuma laikā atradu draugu, kurš bez jautājumiem nesa man gāzētu ūdeni. Pats sev alu, man ūdeni. Un bez jautājumiem. Tādā veidā es izvilku pasākumu bez nekādām kacināšanām ar kolu vai riekstiņiem. Kad beidzot savācu savu varzu uz mašīnu, visi īdēja pēc hotdogiem un burgeriem. Vedu mūs uz Statoil. Visi lopi izvēlās no mašīnas un prasa man ko man. Es saku, ka visparastāko hotdog ar sinepēm. Un tad man prasa par salātiem un kolām un mērcēm. Es smejoties pateicu, lai liekas mierā un ņem man banānu. Viss. Pamāja ar galvu, durvis ciet un prom. Viņi man atnesa banānu. Fucking banānu. Ar hotdog es iekļāvos savā kaloriju skaitā. Mans draugs atkal mani atbalstīja bez jautājumiem. Ne tā, kā es gribēju, bet laikam tā kā vajadzēja. Vakardiena beidzās ar fucking banānu.
Tātad šodiena. Šodien bijām talkā. Auksts laiks kopā ar absolūti neparedzemu lietus atnākšanu un aiziešanu. Un krusu. Ar piknika galdu un šašliku. No darbiem laukā bija vecās zāles grābšana un dedzināšana. Uz četriem reāli nebija ko darīt. Tātad, šodiena bija izēšanās, taču es rēķinājos jau, ka tā būs. Attiecīgi- vajadzēja tikai ar mēru.
Brokastis
4 Vizbulītes maizītes ~160 Cal
Avokado sviesta vietā ~40 Cal
50% siers uz maizītēm ~ 140 Cal
Uzkodu nebija
Pusdienas talkā
Brie siera gabaliņi, siera ritulis ~ 570 Cal
Tomāti ~40 Cal
Gurķi ~ 40 Cal
Vakariņas
Cūkgaļas šašliks ~ 350 Cal
Brie siers ~ 240 Cal
6 prjaņiki ~ 410 Cal šito reāli nevajadzēja un negribējās, bet pieraduma pēc vajadzēja iebāzt sejā
Gurķi un tomāti un rukola un spināti ~ 60 Cal
Uzkoda mājās
Saldējums ar ķiršiem ~270 Cal

Reāli daudz apēdu, vēl gulēt ejot bija daudz lietu sajūta vēderā, un tas nav patīkami. Pat no rīta vēl ir pilnuma sajūta, kas arī ir fui fui. Nogurums no dienas aktivitātēm man neļāva iziet paskriet, tāpēc tas būs jādara svētdienā. Visā visumā, apēsts ir 1000 kalorijas pāri budžetam, kas nav precīzi, jo man nebija iespējas pārbaudīt, taču globāli skatoties- nav pārēsts vispārīgais dienas budžets. Kas ir completely fine. Šādas dienas būs, kad es ne taisīšu ēst, es braukšu ciemos un tā vienkārši notiks. Un viss tā vai tā būs lieliski.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?