metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-01 17:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Anxious

5. diena 01.05.2015
Un pirmā diena kas ir brīvdiena. Vienīgais pluss šim visam ir tas, ka pamosties vēlāk, līdz ar to visas ēdienreizes nobīdās un ir iespējams neēst 5 reizes dienā, bet gan teiksim tikai 3 reizes dienā. Šodien no aktivitātēm ir plānots absolūti nekas, līdz ar to man ir tikai nieka 1350 Cal patēriņam. Stingri maz, taču pēc 4 dienām uz zupām nav nemaz tik traki.
Brokastis
Putrā savārīts Musli ar 0.5% pienu, tik pat daudz kalorijas, taču garšo stipri patīkamāk. Būs jāapsver tā darīt katru rītu.
Pirms pusdienu uzkoda
Mini Toblerone 48Cal
Pusdienas
170g Panēta zivs fileja 370Cal
2 tomāti, 1.5 gurķi, 0.5 paprika, olīveļļa (viss salātos)
Vakariņas
TBC
Godīgi sakot, jāskatās, kā izvērtīsies šodienas vakars. Ir paredzēts pasākums, ss jau pieteicos, kā šoferis. Tagad jācer, ka pasākums ne aizvedīs mūs pie kolas litriem un pusnakts pelmeņu bļodām. Godīgi sakot man arī nav izdomāts glābšanas plāns, kad sagribēsies ēst. Ja es gribu saglabāt lejupslīdi svara līknē, man vajag plānu šādiem vakariem. Taisīšu UPD, kolīdz diena būs beigusies.

Svari šorīt teica 99.00. So far so good, šī laikam ir arī vislabākā motivācija, tas ka nav kaut kāda stoppera kas nosit morālo nost.
Okies. Galvenais turēt buru. Un vakar atkal ēdu čipsus, hahaha, ir laba sajūta, ka var ēst to pašu, pie kā ir pierasts.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?