metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-06-12 10:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
46. diena, 12.06.2015
Un šodien es atkal esmu atpakļ pie ierastās rutīnas piektdienās- augļu dienas. Šodien ēdam tikai augļus. Pārsvarā es pieturos pie mantras "Bāz tik sejā, lai nav izsalkuma", kas darbojas bieži ļoti labi, un dažreiz es atkal dzīvoju pēc principa- ieklausies savā izsalkumā, iepazīsties ar to un saproti, ar kuru izsalkumu var vēl iztikt, kurš izsalkums būs pilnībā apmierināts ar ābolu vai banānu, un kurš izsalkums prasa lielu maltīti.
Parasti piektdienās es domāju par Hesburger. Iegriešanās šajā iestādījumā nav bijusi jau vairākus mēnešus, vēl pirms visas apņemšanās nomest svaru. Es nezinu kāpēc, bet piektdienās, kad es griežu iekšā sev augļus, mans prāts aiziet pie tortillām un frī kartupeļiem un paprikas mērci. mmm...
Jebkurā gadījumā, es neeju uz Hesburger, un jau ir pārbaudīts, ka nākamajā dienā es arī neeju uz Hesburger. Taču, kas ir pārbaudīts, ir šis- pa nakti apetīte restartējas. Katru rītu es pamostos ar aptuveni vienādu izsalkuma sajūtu. Ja es aizeju gulēt izsalkumā, no rīta mans izsalkums nav ne lielāks ne mazāks kā parasti. Ja es aizeju gulēt ar pilnu kuņģi, es vienalga ēdīšu brokastis. Smadzenes dara interesantas lietas :)
Lai vai kā tur būtu, plānā šodien apēst ir:
1 melone (viena puse ir 1 kg, ~300 Cal)--> 600 Cal
1 bumbieris ~100 Cal
3 banāni ~315 Cal
2 āboli ~200 Cal
2 apelsīni ~150 Cal

Un tad nāks klāt vēl kaut kādi pirkstiņēdieni, dārzeņi, jo vakarā jādodas uz pasākumu. Kāpēc cilvēki taisa pasākumus piektdienās? Bet tas arī nav slikti, jo es izlaižu vienu bezjēdzīgu dzeršanas/ēšanas pasākumu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?