metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-06-11 10:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
45. diena, 11.06.2015
Un tā mēs esam atpakaļ pie savas striktās diētas, kas šonedēļ šķiet tikai iesilda uz krišanos svarā, nevis patiešām man kaut ko nometīs no svara. Vai var dzirdēt pesimismu manā balsī? Jāāāā, bet es ar katru dienu arvien vairāk domāju par to, cik jauki būtu vienkārši nepieņemties svarā. Kā izrādas, nepieņemties svarā ir daudz vieglāk nekā nomest svaru. Jo, ja jau tās tauku šūnas ir uztaisītas, viņas visu laiku prasa ēst, ja to šūnu nav, tad arī nav visu laiku sajūta, ka jāieštaukā sev vēl kaut kas sejā. Fizioloģiski, ja neesi sev saaudzējis tauku šūnas, tās arī nebūs jābaro. Tā lūk.
Jebkurā gadījumā, asins ainu dabūju atpakaļ pat ļoti labu, hemoglobīns labs, aknas labas, leikocīti kaut kādi dīvaini, bet arī normas robežās.
Lai vai kā tur nebūtu, no sportiņa bija 2.5 km pastaiga (~170 Cal), kas man deva nožēlojamu 1290 Cal budžetu paikai. Man pat šķiet, ka šis ir maz :) BET, badā nebiju. Kas ir jauki.
Brokastis
60 g Musli (~220 Cal)
140 g piens (~50 Cal)
Pusdienas
1 L Kefīra (~520 Cal)
Vakariņas
500 ml Frikadeļu zupas (~300 Cal)
1 šķēle saldskābmaizes (~138 Cal)
6g sviests (~43 Cal)
1 Gurķis (~24 Cal)

Un viss :)
Kaut kā ļoti nabadzīgi, bet godīgi sakot, pēc 1 L kefīra ēst vienkārši negribas līdz pat vakaram un vakarā man bija silta zupīte ar gaļiņu un sviestmaize ar sviestu un gurķiem. Absolūti fantastiski.
Lēnā garā, šad tad uzvelku savas drēbes, kas ir 2 un vairāk gadus vecas. Nobāztas un aizmirstas kādā atvilktnes stūrī. Ir brīvāk, pogas neplēš pušu. Ir jauki. Vēl tikai jāiet uz priekšu...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?