merija_dzeina ([info]merija_dzeina) rakstīja,
@ 2006-08-14 21:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
stasts par Marku
Taksists

Mana maate staastija, ka sis cilveeks ir speejiigs saniknoties uz speelju aparaatu.

Mīkas Nektārā seezot pie baara, pasuutijis soljanku un 50 gramus konjaka Marks seedeeja, gadiijaas, ka kaada iereibusi kundziite, visaadus "kazjaaa bazjaaa" uz vinja pusi taisiija un netiisaam apgaaza konjaku, nu Marks njirazstrojilsa, vinjsh panjeema savu soljanku un uzgaza kundzei uz galvas.

Reiz sanaaca konflikts starp Mīkas Nektāru un alus baaru , taa nu gadiijaas, ka Marks bija Mīkas Nektārā un nu ar dzekiem noleema paarmaaciit ljaunos alusbaara apmekleetaajus.
peec 2 stundaam Mīkas Nektārā ierodas marks ar tik lielu nazi ka driizaak ar to vareetu sist nevis durt.
staasts
Alusbaara apmekleetaajs dzeerumaa piekaava Mīkas Nektāra apmekleetaaju, un devaas beegt , ieleeca mikroautobusaa, Marks ar puisiem , ieleeca masiinaa un sekoja mikrinjam, aptuveni peec 2 pieturaam mikrinja celjsh kaa labaakajaas amerikaanju filmaas tika aizskjeersots, ar skaliem vaardiem , Staat! Policija! Marks ieleeca mikroautobusaa un aiz matiem izvilka alusbaara apmekleetaaju, kursh bija atbildiigs par piekautu Mīkas Nektāra apmekleetaaju. Kad jautaaja vai shis alusbaarnieks nav nogalinaats , Marks atbildeeja, ehh itkaa veel kusteejaas...
Kopsh taa laika, alusbaara apmekleetaajs dzer kokakolu, un nelieto alkoholu...

So dont fuck with MARK!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?