mdog ([info]mdog) rakstīja,
@ 2006-08-02 20:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaarteejo reizi viens sapisies meistariibaa!

Jānis Pujats, kardināls

Kopš kāda laika zināmi Dienas korespondenti intensīvi cenšas kristiešiem piekarināt homofobu (cilvēknīdēju) birku. Taču lasītājiem mēs gribam godīgi pateikt, ka aizstāvam tikumiskos principus sabiedrībā un tie nepavisam nav naidīgi cilvēkiem. Protestējam ne pret cilvēkiem, bet pret netikumu propagandu. Ekscesus uz ielām un klaigāšanu presē noraidām, bet neatkāpjamies no principiem.

Kristiešu morāles principi nav vienas atsevišķas konfesijas standarts, bet tie ir vispārcilvēciski un kopīgi visām kristīgajām konfesijām, jūdaismam, islāmam un vēl citām nekristīgo konfesijām, izņemot sātanistu sektas un citus sīkus reliģiskus novirzienus, kas zaudējuši savas konfesijas identitāti. Visas lielās kristiešu un nekristiešu konfesijas noteikti ir pret homoseksuālismu kā smagu pārkāpumu pret tikumību.

Vieni no visvecākajiem likumiem, kas nosoda homoseksuālismu, ir Mozus grāmatās minētie, kuriem ir vairāk nekā 3000 gadu. Arī tagad šie likumi, kas īsumā pazīstami kā Dieva baušļi, ir aktuāli un atbilstoši cilvēka dabai, ģimenei un sabiedrībai. Dīvaini, ka mūsu dienās tiek nopietni uzklausīti "eksperti", kas, ignorējot cilvēces tūkstošgadīgo pieredzi, homoseksuālismu grib nostādīt kā vērtību blakus normālai ģimenei.

Vai finansiālais spiediens no Eiropas Savienības puses var būt par iemeslu, lai mūsu tauta piekāptos homoseksuālisma priekšā?

Vai tas nav kvalificējams kā tieša prostitūcija, kad cilvēki savu tikumu pārdod par naudu? Mēs taču esam suverēna valsts ar savu Satversmi, kas aizstāv ģimeni tās tradicionālajā kristīgajā izpratnē!

Jautāsiet, vai demokrātijas vārdā nav jārespektē seksuālā minoritāte? Minoritātēm var tikt pieskaitīti cilvēki, kas no iedzīvotāju vairākuma atšķiras pēc tautības, ticības, valodas, rases, ādas krāsas, bet ne pēc morāliskā vērtējuma. Tas nozīmē, ka nevar būt nedz pīpmaņu minoritāte, nedz dzērāju, narkomānu, homoseksuāļu, prostitūtu, nedz kāda cita cilvēku grupa, kas padevusies kaitīgām nosliecēm.

Kā raksta pētnieki, homoseksuālisms savā laikā bijis hitleriešu hobijs, pēc tam pamatīgi uzbarojies dažos Amerikas štatos, un beidzot, uzņemts Eiropas Savienības liberāļu programmās, tas kā vēzis izplata savas metastāzes pārējās šīs Savienības valstīs. Vai pret šo sērgu nav jācīnās arī Latvijā? Tas arī ir demokrātijas jautājums!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?