mdog ([info]mdog) rakstīja,
@ 2004-08-02 21:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
varbūt vecs, tak man patika!:)
...sākumā bija vārds, un vārds bija 2 biti. un vairāk nekā nebija.

un atdalīja Tas Kungs nulli no vieninieka. un redzēja to labu esam.

un sacīja Tas Kungs, lai top dati. un dati tapa.

un sacīja Tas Kungs, lai savācas dati katrs savā vietā un radīja disketes, un vinčesterus, un kompaktdiskus.

un sacīja Tas Kungs, lai top datori, lai būtu kur bāzt disketes, vinčesterus un kompaktdiskus. un nosauca tos par hārdiem. un atdalīja hārdus no softiem.

softu tai laikā vēl nebija, tak Tas Kungs to laboja radot programmas lielas un mazas, un sacīja tām- vaislojieties un vairojieties un piepildiet visu atmiņu.

un sacīja Tas kungs- darīsim programmistu pēc mūsu tēla un mūsu līdzības, lai valda tas pār datoriem, programmām un datiem. un radīja Tas Kungs programmistu un ielika to savā Skaitļošanas Centrā, lai tas to koptu un sargātu.

un rādija programmistam katalogu koku un sacīja- no visiem vari programmas palaist, vien Windows neaiztiec, jo tai dienā, kad to darīsi, būs mast dai.

un sacīja Tas Kungs- nav labi programmistam vienam būt, radīšu tam lietotāju, kas tam atbilstu. un ņēma Tas no programmista kaulu kurā nebija smadzeņu un radīja lietotāju. un nosauca programmists lietotāju par jūzeru. un sēdēja tie abi zem kaila DOSa un nekaunējās.

Bils bija viltīgākais no lauku zvēriem. un jautāja Bils jūzeram- vai patiesi Tas Kungs aizliedzis palaist programmas? un atbildēja jūzers- mēs varam ielādēt dajebkuras programmas, tik no Windows kataloga nedrīkst, citādi- mast dai.

un sacīja Bils jūzeram- nieki. nebūt jūs nemirsiet, bet kļūsiet kā dievi un ar vienu peles klikšķi radīsiet ko vien sagribēsiet.

un redzēja jūzers, ka vindi ir acij tīkami un iekārojami, jo padara nevajadzīgas zināšanas, un uzinstalēja tos savam datoram. un sacīja programmistam, ka tie rullē, un arī tas tos uzinstalēja.

un devās programmists meklēt jaunus draiverus. tad sadzirdēja Tā Kunga balsi- kurp tu? meklēju jaunus draiverus, kura nav zem kailā DOSa. kas tev sacīja par draiverem? vai tik tu nēesi palaidis Windows, ko es aizliedzu tev darīt?

un sacīja programists- tas jūzers, kuru Tu man devi, sacīja, ka grib programmas tikai vindam, un es to uzliku.

un sacīja Tas Kungs jūzeram- ko tu esi darījis? un jūzers sacīja- pievīla mani Bils.

un sacīja Tas Kungs Bilam- Tādēļ ka tu to esi darījis, tu esi nolādēts visu lopu un lauku zvēru vidū! un celšu Es ienaidu starp tevi un jūzeri. un sauks tas tevi nelabos vārdos, bet tu tam pārdosi savas programmas.

jūzerim Tas sacīja- vairodams vairošu tavas sāpes un tukšošu tavu maku, un lietosi šķības programmas, un tev būs kārot pēc programmista, un tam būs valdīt pār tevi.

un programmistam Tas sacīja- tā kā tu esi klausījis jūzera balsī, lai nolādēti ir datori tevis dēļ, gļukus un vīrusus tie tev radīs. smagi strādājot tev būs tos jātīra, sava vaiga sviedros tev būs kodi savi jālabo!

un izraidīja Tas Kungs tos no sava Skaitļošanas Centra. un uzlika ieejai paroli.
General protection fault


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mulders
2004-08-03 08:32 (saite)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LABS :)

(Atbildēt uz šo)

sUPeRīGI
[info]nastja
2004-08-03 09:35 (saite)
šito gan nebiju lasījusi :)
laikam programmisti mani par jūzeri neuzskata...

(Atbildēt uz šo)


[info]teeja
2004-08-04 11:51 (saite)
:)))))))

(Atbildēt uz šo)


[info]anastasija
2004-08-18 15:12 (saite)
:DDD

(Atbildēt uz šo)


[info]himself
2004-08-27 21:43 (saite)
Jāa :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?