mazmeita ([info]mazmeita) rakstīja,
@ 2009-05-22 11:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cepumi,gredzeni,vadi. nomirt
Visvienkāršākā vasaras diena,kad es un Arbūzs slaistījāmies un neko sabiedrībai noderīgu nedarījām! Todien rāpāmies pa dauzstāvmājas balkoniem uz piekto stāvu,kad uzrāpāmies līdz noteiktajam balkonam,tad blakus man jau bija Rolands.Pabāzām galvu dzīvoklī un ieraudzījām glīti izremontētu dzīvokli un strādnieku grupu,kas lieku uzmanību mums nepievērsa,piedevām,ļāva mums ienākt! Dzīboklis tiešām bija skaists "Vintage" stilā un toņos. Jutos tā itkā ar laika māšīnu būtu pārbraucis uz 1956 gadu.
Kad piegāju pie loga,tad blakus man jau bija pavisam citi cilēvki,glīta blonda pusaudze un Nauris.
Augstsprieguma vadi,kas stiepās no viena stabu uz otru! pa tiem maziem solīšiem gāja kāda meitene,kuru uzreiz nepazinu. viņa tika līdz pusceļam,tad viņas augums salīgojās un viņa stipri pārsvērās uz labo pusi un tas arī bija iemesls kāpēc viņa nokrita zemē. viņas galvas kauss sašķīda pilnībā,smadzeņu pārpalikumi bija redzami pat uz mājas sienas un viņas kājas bija pārgriezušās katra uz savu pusi!
Tāds skats man pavērās paskatoties pa logu no glītā dzīvoklīša.
Meitenes līķis uz ceļa vāļājās vairāk kā divas stundas un nevienam garāmgājējam tas pat neizraisīja pārsteigumu vai šausmas.
Pēdējo reizi kad ieskatījos logā,tad redzēju,ka vinjas galvas vietā ir pielikta malnādaina vīrieša galva un viņai blakus stāv Sv.Nikolaja Brīnumdarītāja baznīcas priesteris,kurš novadīja rituālu,kas manuprāt palīdzēja viņas dvēselei doties uz paradīzi..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zimmerfeiler
2009-05-22 20:16 (saite)
pasmaidi paraudi paguli apdirsies

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?