mazmeita ([info]mazmeita) rakstīja,
@ 2009-05-03 11:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
#11
Labrīt,saku šeit,sev un varbūt vēl pāris cilvēkiem! Nolēmu,ka jāuzraksta neliels notikumu izklāsts par aizvadīto ceturtdienu,piektdienu un,vārbūt arī sestdienu!
Ceturtdien pamodos ap pus desmitiem no rīta,lai nevajadzētu steigties un mierīgi savest sevi kārtībā! Paspēju sakopt istabu, kā arī pienācīgi noskaņojos gaidāmajam vakara pasākumam!
Braucot uz staciju,nokrāvies ar instrumentiem kā zilonis,prātoju par to,ka nahui man tas viss ir vajadzīgs,un nepagāja ne pus minūte,kā Rolis iesaucās "Bļāāāā,zajebala jau"! super!
Nu tā vien sanāk! aizbrauc,centies nepiedzerties,bet,tomēr,piedzeries un beigās vēl uzstājies 3x iereubušākai publikai,kurai ir pilnīgi pohui par to,ko tu dari un par to cik daudz esi ieguldījis emociju tajā visā! Šķiet,ka nav vērts,tāpēc arī paziņoju,ka tas viss ir nonācis pie zināma nobeiguma! Vienīgi nav skaidrs uz cik ilgu laiku..
Tā bija tā tumšā puse!
Par gaišo-
- Nū,lieliski!
Ceļā uz galvas pilsētu tika iztukšota dienišķā alus pudelīta un runāts par lielām,lielām tēmām, kuras šķietami nekad,nekad netiks realizētas!
Atbraucām,aizgājām pie Ērik,lai nokrautu no sevis lielo kravu.!
HA,centos draugiem pierādīt savu meistarību kulinārijā,viss kārtībā!! Satikām arii mīļo Sandi kurš kā tētis mūs savus dēliņus aizvede bildēties, domājams,ka sanāca pievilcīgas fotogrāfijas! Tad arī viss aizgāja kā tam bija jāaizitie! je!

turpinājums sekos..


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?