mazmeita ([info]mazmeita) rakstīja,
@ 2011-04-24 23:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēstule no Dieva!
"Es tev varu pateikt, cik es daudz saprotu par tevi. Neko. Taču to daļu, kuru es redzu ārēji es redzu dziļi nesaprastu. Negribētu sacīt nelaimīgu, bet nepiepildīta noteikti. Radies iespaids, ka apkārtējie tevi nospiež ar savām gudrībām un centieniem tev likt mainīt kaut ko dzīvē. Taču viss ko viņi ir piedāvājuši (es tajā skaitā) tevi ir iedzinis vēl lielākā bedrē, jo tev ir pašam jāsaprot lietas, kas tev ir svarīgas, draugi, kas nevis velk atpakaļ un velk līdzi, bet ir draugi.
Tev vajag skolu, par kuru nevis domāt ir laba, bet tu zini un tu ar viņu elpo, tāpat kā ar savām idejām. Tu ļoti maz prasi padomu, jo tu pats vēlies kļūdīties un līdz ar to attīstīties. Cilvēki apkārt gaida no tevis, kad tu kļūsi par "normālu cilvēku", bet tu tāds esi. Tev vajag dod iespēju tikai dzīvot, kā pats gribi. Un mana kļūda, ka esmu tev centies uzspiest savu viedokli, ko tev darīt un arī citiem tā ir kļūda. Tu gribi būt brīvs un šajā ziņā mēs esam radinieki, cilvēki nekad nesapratīs, to ko jūtu es un jūti tu.
Ja tu prasītu man ko darīt es tev atbildētu izvērstā referātā, bet neprasi, izlem pats. Tu neesi zaudējis nevienu gadu. Viss notikušais tev ir licis saprast esošo."

-Dievs


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?