mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2011-11-14 12:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bija feinas pusbriivdienas*
* tās ir dienas, kad it kā jābūt darbā, bet notiek lavierēšana starp darbu un izklaidi, kā ietvaros darbā veidojas bardaks, kas jāsaglābj vēlāk - piemēram, šodien, un izklaide ir viegli stresaina.
4dien bija laimes koncis artelii, kur es speeleeju intelektuaalaas vienpatnieces lomu, nesarunājoties ar puspazīstamiem cilvēkiem un lasot games of throne 2.daļu, katrā brīdī, kad tam pietika gaismas. Bet koncis bija labs :) 5dien savukārt izlikos par ballītes princesi tvnet svinības, lavierējot riņķī ar glāzi un, iespējams, pārāk spilgtu kostīmu :D 6dien bjmk mājas viesības ar mazajiem bērniem, kur es arī tēloju lomu - šajā gadījumā pārbaudīju atstarotājus, pirms sīkie devās mājās un visādi citādi izlikos par daudz atbildīgāku personu, nekā patiesībā esmu.
Lai nu kā - 7diena bija par īsu, lai pēc visām ballītēm atpūstos. Un šodien jāizdomā kādu pārbaudes darbu uzlikt rokskolniekiem par 60-to mūziku. man vienkārši jebkurš jautājums, kas nāk prātā liekas tik pašsaprotams un vienkāršs, ka tā tāda apsmiemšanās ieskaite vien sanāktu. Bet tas jau tikai man, laikam, būtu tik ļoti viegli. hmm...
un šīs dienas grūtākais uzdevums būs izdomāt jaunajai dziesmai tekstu! Bet vajag! :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?